Tipy na túry pre 3-ročné deti
baby, kde hľadáte tipy na túry pre 3-4 rocakov, ktorí sa už nenosia v nosiči ale zároveň toho ešte veľa neprejdú ? Máte niečo overené, stránky, profily.. ?
Ďakujem za inšpiráciu 😇🙏
@kiki68 ale ja nechcem túry pre nosič, s ním vieme ísť hocikam... Mňa zaujímajú túry kde prejde dieťa po vlastných 🙂
@foxandswan my vybirame podle mapy.cz, zvolime misto a pak volime treky. Loni jsme byli v polskych biesczadoch, nas trilety stoupal 3km turu s cca 500m prevysenim, dole jsme ho prave snesli v nosici, nebo usnul 🙂 na podzim jsme šli delší trasu na sninsky kamen od remetskych hamer, to bylo taky moc fajn 🙂
V takom veku sme ešte brali kočiar alebo nosič kvôli spánku. V 4 rokoch už obe deti prešli tak 6km, v 5 rokoch dávali 9km. Chodíme po okolí Prešova. Tiež doporučujem mapy.cz. Vyskladáš si trasu podľa toho, koľko dieťa zvládne prejsť, a zároveň vidíš aj výškový profil trasy, čo bol pre nás najrozhodujucejsi faktor.
@hanaluteranova
@ziarifka
Ďakujem baby, dosť ste ma inšpirovali 🙏
@foxandswan veď k okolí svojho bydliska choďte hocikde do prírody.
@foxandswan ahoj. Ak si na FB, tak outdoormamas - mamičky zdieľajú inspiracie, dá sa opýtať v mieste bydliska aj nájsť partacky
@zuzudrnda akurát včera som na nich natrafila🙂 ďakujem moc

@foxandswan neviem ci iba na SK, v AT je napr Tscheppaschlucht a tam okolo Goldeck je viac tychto tur vhodnych pre nosic. Dokonca priamo tam pozicali nosic zadarmo. My sme mali so sebou.