Tipy na výlety v okolí Villa Betula s deťmi
Ahojte,
chystáme sa v strede septembra do Villa Betula - Liptovská Sielnica , ak ste navštívili tento rezort máte tip kam na výlet v okolí a čo sa oplatí navštíviť , syn 3r v tom čase
v LM sme návštivili Dom Ilusia, Mini Slovensko v LJ aj kontakt zoo
chceme ist aj na pešo do okolia na obed alebo večeru podľa situácie ak máte tip kam ísť 🙂
dakujem za každý tip alebo radu
@anonym_autor ja nemam tip na vylet, ale my mame s villa betula take skusenosti, ze ked sme tam, deti by sme odtial nikam nevytiahli 😀 maju tam tolko "povinnosti" ze nevedia co skor, a my s muzom oddychujeme 🙂
@anonym_autor ja nemam tip na vylet, ale my mame s villa betula take skusenosti, ze ked sme tam, deti by sme odtial nikam nevytiahli 😀 maju tam tolko "povinnosti" ze nevedia co skor, a my s muzom oddychujeme 🙂
@alice8mi to ma tiež napadlo avšak trošku sa prejsť a niekam sa najesť by bolo tiež fajn 🙂
V LM na jedlo Route 66, Yuza, Demänovka...
@anonym_autor Ahoj, tak rovno nad Villou Betulou na kopci je nova atrakcia obrovska hojdacka. Mas tam Prosiecku dolinu, Kvaciansku dolinu. Kedze mas male dieta, tak by som sla autom na Velke Borove a odtial pozriet Mlyny na Oblazoch, vodopad. Pripadne Havranok-Keltske obydlie. Sla by som sa previest na lodi po Mare, vychadza z Trnovca. Pripadne diviaciu oboru na Luckach, Lucansky vodopad. Kalameny-vykupat sa v prirodnom termalnom jazere. Je tu toho vela co vidiet. Podla toho na ako dlho idete, napr. Aj skanzem v Pribiline moze byt fajn.
@anonym_autor Ahoj, tak rovno nad Villou Betulou na kopci je nova atrakcia obrovska hojdacka. Mas tam Prosiecku dolinu, Kvaciansku dolinu. Kedze mas male dieta, tak by som sla autom na Velke Borove a odtial pozriet Mlyny na Oblazoch, vodopad. Pripadne Havranok-Keltske obydlie. Sla by som sa previest na lodi po Mare, vychadza z Trnovca. Pripadne diviaciu oboru na Luckach, Lucansky vodopad. Kalameny-vykupat sa v prirodnom termalnom jazere. Je tu toho vela co vidiet. Podla toho na ako dlho idete, napr. Aj skanzem v Pribiline moze byt fajn.
@benoite na 5 dni ideme 🙂 dakujem za tip
@anonym_autor ahoj,už dávnejšie si pisala svoj príspevok ale mna by zaujímalo či sa ti páčilo..aj my by sme chceli ísť na Silvestra do Villa Betuly s dcérkou a preto či sa ti páčilo,strava,detsky kútik…čítala som že ponúkajú len raňajky ale obed a večeru sa dá objednať s jedálneho lístka reštauracie ..bol dostatočný výber ??
@anonym_autor ahoj,už dávnejšie si pisala svoj príspevok ale mna by zaujímalo či sa ti páčilo..aj my by sme chceli ísť na Silvestra do Villa Betuly s dcérkou a preto či sa ti páčilo,strava,detsky kútik…čítala som že ponúkajú len raňajky ale obed a večeru sa dá objednať s jedálneho lístka reštauracie ..bol dostatočný výber ??
@lucia0211 ahoj pačilo sa nám kutik vnutri super aj animatorky, vonku tiež velmi fajn , jazda na koni , farma
strava skvelá ale tie ceny fuuu obed/ večera sme platili vždy okolo 50-80€ polievka , hlavne , dezert
kava od 2,50€ , dzus 3€ , dezert palacinky 7€ polievka 5€
obed večera majú ten istý jedalny ( možno bude mať špeci menu na nový rok) na obed mali denne menu za 15€
na vyber 2 polievky , 10 hlavnych a 5 dezertov cca

@anonym_autor Ak pôjdete autom do LM, tak na Haji je pekný výhľad na Tatry aj Lipt.Maru, je tam aj ihrisko drevene. A v LM sa mozte potom najesť.