Vstupné do parku Schloss Hof

16. máj 2025

Čaute, chceli sme vybehnúť cez víkend pozrieť zamok, konkrétne len ten vonkajší park a pozerám na stránke ze vstup je 24eur na dospelého 🤪 syn má do 6 rokov on by mal byť zadarmo ale teda skoro 50€ len za vstup nemám v pláne dať preto sa chcem opýtať je to vstup do zámku alebo sa to platí niekde pri vstupe ze to je cena aj za návštevu parku a okolia ?

melanta
16. máj 2025

Je to vstupné do areálu, záhrada resp. park je v areáli.

mmooly
16. máj 2025

časť zámku je, resp. bola prístupná, otvorená v cene vstupného... asi tak 3 roky dozadu...ale asi tie krajšie, vzácnejšie priestory boli za príplatok

irusa
16. máj 2025

och tie ceny sú príšerné...

simka1454
16. máj 2025

To je v cene všetko. Zámok, záhrady, zvieratá. Chodím tam každý rok a to vstupné zas nie je tak veľa vzhľadom na to, že v cene je komplet prehliadka celého areálu

luliu
16. máj 2025

V tej cene je všetko, sú tam zvieratá, krásny areál. Ak chces lacnejsie, treba ísť inde. A keď ma syn 6 platí aj on. Od 6 rokov sa plati

soraya25
16. máj 2025

Kúpte si rocnu vstupenku ta je len 50€, chodíme častejšie

luliu
16. máj 2025

@soraya25 aj my sme vždy kupovali ročnú, keď boli deti malé 😉

autor
16. máj 2025

@soraya25 na internete v cenníku takú možnosť nemajú

luliu
16. máj 2025

To ti predaju na mieste, tam vás aj odfotia 😉

A aj na internete je to uvedené v cenníku.....

autor
16. máj 2025

@luliu práve pozerám ale asi zle lebo naozaj to tam nevidím 😄

luliu
16. máj 2025
autor
16. máj 2025

@melanta
@mmooly
@irusa
@simka1454
@luliu
@soraya25
Dakujem za odpovede.
Neoplatí sa nám kúpiť ročnú pretoze bývame ďaleko. Zrejme by sme to viac krat do roka vôbec nevyužili.
A nevedela som co všetko sa tam dá vidieť v cene vstupného. A hej viem aj to ze keď chcem lacnejšie mam ísť inde 😅 keď si zrátam tankovanie, nejaký obed a cenu vstupného tak za takú cenu sa nám oplatí ísť niekam už aj na noc cize ma len zaujímalo ci sa nám to naozaj oplatí vidieť za tu cenu a trasu

simka1454
16. máj 2025

Ale oplatí sa to vidieť, je tam skutočne nádherne. Pozriete zámok, deti sa potešia zvieratkam a tie záhrady, fontány kvety, ozaj krása. A to, čo sa mne paci, že je tam pokoj, nie je tam milión ľudí. V záhradách sa dá oddýchnuť, posedieť.

katkaseiner
27. máj 2025

Na Schloss Hofe maju byt nejake rodinne slavnosti 31.5 a 1.6. - pozri ci nebude vtedy nejaka zlava alebo špeci program. Len sme isli z letiska a putač som videla - zrejme tam bude ale milion ludi...ktovie

vroni
27. máj 2025

Ono to bude asi aj vkusom a nastavením. Mne to vstupné pripadá šialené za park, pár miestnosti a ihrisko. Keď by som mala ísť zďaleka, tak radšej idem ešte tych 50 km do Viedne a pozriem si Schönbrunn. V zámku je síce veľa turistov, ale záhrady su rozlahle a ludia sa tam "stratia". Keď nechcete ísť až do Viedne, viac sa oplati Carnuntum (je len o pár km ďalej)

simka1454
27. máj 2025

Zakúpená vstupenka platí aj pre zámok Niederweiden. Takže vôbec to vstupné nie je žiadne šialene. V cene máš všetko zámok, záhrady, zoo a nie tak ako píšeš, ihrisko. Pri zvieratkach sa deti zabavia. Však si skus spočítať napríklad vstupné do zámku v Bojniciach, zoo, dinopark, parkovne.
@vroni

vroni
27. máj 2025

@simka1454, tak porovnávať bojnický zámok a zoo so schlosshofom je mierne úsmevné. Ich zoo pozostáva z pár koní, somarov, sliepok a kaprov v rybníku. Zo zámku vidíš päť miestnosti a aj tie sú celkom solídne o ničom. Plus ten park a ihrisko. A áno, môžeš pozrieť aj ten super minizamocek vedľa. Ja nevravím, že to nie je pekne, akurát je to úplne obyčajný dedinsky zámok s parkom za šialenú cenu, profitujú z blízkosti Bratislavy a nutkavej potreby užiť si radobyluxus. Potiaľ v pohode. Na tento princíp funguje viac zamockov Ale ísť kvôli Schloßhofu viac než 20 km proste nestojí za to.

simka1454
27. máj 2025

@vroni nuž ako kto. Ja tam chodím každý rok. Veď nech autorka vyskúša a uvidí. Mne sa tam paci, rada tam chodím. Hlavne ten kľud a to ticho v záhradách. Ale tak keď sa tam niekomu nepáči chodiť s deťmi aspoň tam ten kľud zostane. Ja si to tam vychutnávam.

vroni
27. máj 2025

@simka1454, veď jasné, názor si treba urobiť vlastný. Len za seba vravím, že keby som šla za "týmto" hodinu, dve autom, asi by som bola viac než len trochu podráždená.