Aký je G-Mini Grand?

Zodpovedané
5. nov 2018

Ahoj 🙂

Pokukávam po kočíku G-Mini Grand a čítala som o ňom rôzne recenzie. Negatívum bolo, že je labilný a môže v ňom byť dieťatku zima alebo ho prefúknuť. Termín pôrodu mám v apríli, budeme ho užívať hlavne v teplom počasí. Myslíš, že spĺňa podmienky terajších nárokov v porovnaní s inými kočíkmi? Cena je nízka, nerada by s kúpila mačku vo vreci 🙂 Bude využívaný najmä v meste a na prechádzky lesom. Vyzerá ako model, ktorý by bolo dobré po cca roku vymeniť za priestrannejší golfáč. To sú moje dojmy, prosím ako vidíš tento model ty, príp. má aj výrazné nedostatky?

Ďakujem a pekný deň!

Ahoj!

G-Mini Grand je pre aprílové dieťatko určite vhodný kočík. Zima a prefukovanie by ma až tak netrápili - bábätko predsa vo vaničke v prípade potreby bude mať aj fusak a bude vhodne oblečené. Labilným kočíkom by som Grand tiež nenazvala - jeho konštrukcia je dosť široká, prevrátenia by som sa naozaj nebála. Čo by som kočíku vytkla sú najmä predné menšie umelé kolieska, ktoré na nenáročných povrchoch fungujú fajn, na nerovných vedia aj hrkať a na prechádzky lesom ti ich určite neodporúčam. Zadné nafukovačky pridávajú kočíku na komforte, ale určite nie na terénnych vlastnostiach. Ďalšou nevýhodou je práve menšie sedadlo, ktoré, presne ako hovoríš, niekedy po roku vymeníš za priestrannejší ľahký športový alebo golfový kočík.

Aby som to zhrnula, ako začiatočný kočík do mesta je Grand určite vhodný, najmä ak nie si na kočík extrémne náročná. Jeho cena a príjemný dizajn ho robia u mamičiek skutočne obľúbeným - napríklad v Prahe bol vidieť na každom kroku. Ak ale plánuješ aj ten les, pozrela by som sa po niečom trochu terénnejšom.

G-Mini Grand


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli