Aký ľahký, skladný športový kočík aj na spanie?

Zodpovedané
25. feb 2019

Ahoj 🙂

Ja som si pozrela tvoje rady, pretoze hladam lahky kocik pre moju rocnu dceru a vyslo mi z toho nasledovne: skladny - zlozi sa aj do mensieho kufra, s kolieskami, ktore su viac pohodlne ako menej a s predlzenou strieskou, idealne okienko na streche, aby som na nu videla, hmotnost max 7-8kg, spojene rucky, otacanie sedacky asi nebude realne, takze to je optional. Dcera v kociku spi, takze dolezite je; aby vedela spat lezmo. A aby sedacka bola pre nu pohodlna. A aby sa tak zmestil aj fusak, ak budeme este kocikovat od jesene/zimy.

Kedze netusim, ci sa bude chciet dalej vozit - ani teraz to dlho nevydrzi - nechcem investovat do niveho kocika. A moj strop je 120eur za bazarovy typ. Teraz mame uplne tu najbasic Teutoniu trojkombinaciu, ktoru som dostala novu. Sama by som si ju uz nevybrala, ale ok, splnila ucel. Ale teraz si chcem vybrat sama.

Pozerala som teda podla tvojich rad na:
Cybex Callisto (ten je fajn, len nema okienko v streche) - na bazare ich je viac
Qbit (plus) - ten sa u nas velmi nepredava bazarovy, ale jeden som nasla
Baby Jogger - pozerala som ho, nenasla som bazarovy a novy je pre nas prilis drahy
Valco Snap 4 : ale tam baby pisu aj negativne a nevie, ci uz to nie je prilis masivny kocik na nase ucely; ale tych je bazarovych dost

Prosim, ak mas nejake dalsie typy, budem rada a pozriem. Paci sa mi tvoja kocikoteka! Velmi pekne spracovane.

Ahoj,

Cybex Callisto je podľa mňa super voľba. A dokonca k nemu maminy dosť aj šijú striešky, takže to okienko by tam možno aj dorobili. Ale z mojej skúsenosti, ja som to toľko nevyužila, často len sklopila striešku, alebo pozrela z boku. Ak som to na viacerých nemala, nejak mi to nechýbalo. Ale toto je vec individuálnych potrieb každej z nás. Každopádne si myslím že dobrý kočík.

Cybex Callisto

Qbit+ mám veľmi rada, ale či vyslovene na každodenné spanie by som ho odporučila. Ale asi aj áno, len jednoducho rátaj s tým že ako ultraskladný kočík je taký trochu menší, no nie úplne malý. Len proste nevyzerá tak mohutne.

GB Qbit+ All-Terrain

Valco Baby Snap 4 za mňa tak úplne nie (a jazdený ešte o to viac), ale je to obľúbený model, tak asi najlepšie vyskúšať. Ale je pravda že tam máš aj menšie, myslím tým skladnejšie, kompaktnejšie kočíky. Mojou porovnateľnou voľbou by radšej bol Greentom Upp.

Valco Baby Snap 4


Greentom Upp Classic 2017

Možno zaujímavou by bol Joie Litertax alebo Caretero Sonata.

Joie Litetrax 3


Caretero Sonata

Keby ti zasa nevadili rúčky oddelené, priestranný a dokonca otočný je golfáč Baby Jogger Vue.

Baby Jogger Vue


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli