Aký všestranne použiteľný fusak pre júlové bábätko do Valco Snap Ultra Trend (a do 70 eur)?

Zodpovedané
16. sep 2019

Ahoj Eli,

chcela by som ta poprosit o pomoc s vyberom fusaku. Dcerka sa narodila v juli, prave v zime teda pojde do sportovej casti. Bude nam stacit jeden fusak do oboch kocikov? Pripadne, bude nam stacit aj na dalsi rok? Nevyznam sa ani v rozdieloch v materialoch. Kocik mame Valco Snap Ultra Trend. Cena by potesila tak okolo 70€.

Dakujem

Ahoj,

ak vyberieš multifunkčný Lodger Bunker - najmä teda o flísovej verzii - myslím, že budeš ok do vaničkovej i športovej časti akéhokoľvek kočíka. Tým, že je mäkší, ale zároveň vrstvený, nie je taký nafúknutý. A zmestíš ho kamkoľvek. Ak si k tomu pridáš aj univerzálne pozdĺžne zapínanie; Lkový sed, ktorý sa tak v kočíkoch nezošmykuje; vyberateľnú vložku čo sa dá využiť aj ako podložka, a jeho dĺžku (cca meter), určite ti odteraz vydrží až do tých 3 rokov cca. Za nás najlepší, mali sme ich viacero, v rôznych farbách.

Mimo neho, ak nechceš niečo super drahé, by som potom pozrela jedine také rozzipsovacie - predlžujúce sa modely, niečo ako Kaiser Iglu Thermo Fleece či Zopa Siberian. Ale čo sa týka pasovania do rôznych kočíkov, neviem zaručiť, ako pevne budú držať (vyriešiš prípadne prevlečenými šnúrkami cez dierky, ktoré ho podržia). Pozor tu daj aj na tvoj systém prevliekania pásov - a či je kompatibilný s tým fusakovým (mám pocit, že u Snap Trend je to prišité, čo s dierkovým systémom spomenutých fusakov, na rozdiel od Lodgera, nebude sedieť resp. budeš mať kpu práce s vyvliekaním popruhov z praciek).

Zakúpenie najprv menšieho, a potom väčšieho fusaku Pinkie je tiež relatívne ekonomická a dizajnovo atraktívna možnosť (tiež tu však rátaj s vyvliekaním).

Valco Baby Snap 4 Ultra Trend


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli