Bexa Fresh - aký je? Je vhodný do domu, a mesta s rozbitými chodníkmi?

Zodpovedané
12. sep 2019

Ahoj,

chcela by som poprosiť o názor a radu ohľadne kočíka Bexa Fresh. Tento kočík sa mi páči vizuálne, aj čo sa ceny týka. Bábätko sa má narodiť v januári. Bývame síce v meste, ale chodníky sú vo veľmi zlom stave. Sme na dome, takže výťahy neriešime. Občas budeme potrebovať zložiť kočík do auta. Iné mi nenapadá. Chcem sa spýtať, či je tento kočík vhodný/dobrý, ako je na tom športová časť a prípadne aké vajíčko by si k nemu odporučila? Poprípade možno iný kočík, čo by podľa teba vyhovoval viac.

Za odpoveď vopred veľmi pekne ďakujem.

Ahoj,

Bexa Fresh - dizajnovo pekný, čistý, cena je veľmi fajn. Vanička priestranná, pohodlná, za mňa môže byť. Váhovo - 14,5 kilogramu je veľa. Na hlbokú vaničku, budiž, ale inak… Nebude tak vadiť, ak nebudeš kočík častejšie nakladať, ale ak by si hej, alebo časté tlačenie do kopca, časom to bude záťažou. Športová časť, čo sa priestoru týka, ok - ako, strieška by mohla byť lepšia, a je tak trochu mohutná, ale to je pre kombinácie, najmä z Poľska typické.

Bexa Fresh

U Bexy je výhoda možnosti zakúpenia iba hlbokej vaničky.

Ja by som, keby som, riešila dostupný poľský kombinovaný kočík, pozerala určite aj na Kinderkraft Prime 2019 či značku Bebetto.

Kinderkraft Prime 2019

Z môjho pohľadu - ja osobne by som tento kočík odporučila kúpiť ako hlboký (je to možné), príp. dokúpiť adaptéry. Uvidíš, ako ti vyhovuje, ako sa ti s ním jazdí, či si ok s jeho váhou. Predsa len, športiak je taký robustnejší, ťažkopádnejší. Možno si po nej povieš, že by si rada niečo ľahšie a šikovnejšie, čo sa športového kočíka týka. A ak, tak keď tak doobjednáš športovú časť.

K vajíčku - sú dostupné adaptéry typu Maxi-Cosi (+Cybex, Joie, Kiddy), ktoré by som si, ak plánuješ vajíčko na konštrukciu naklikávať, určite zaobstarala. Určite by som neriešila lacnejšie kombinačné vajíčko, ale šla by som do testovanej a bezpečnej značky, ktoré potom aj ľahšie predáš alebo posunieš. Nehovoriac o hodnote zachráneného ľudského života, ale aj pohodlia a priestoru vo vajíčku, ktoré sú napríklad aj u tých Maxi-Cosi sedačiek na výrazne vyššej úrovni.


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli