Bugaboo Bee5 alebo Cybex Mios?

Zodpovedané
25. jún 2019

Mam straaaasnu dilemu 😫 Neviem sa rozhodnut ktory kupit. Mame BGB Buffalo a rozmyslam este, ktory z tychto dvoch kupit a neviem sa absolutne rozhodnut 😫😫😫 Nejake rady? 🙏🙏🙏

Dakujem

Ahoj,

je tu niekoľko faktorov, ktoré je dobré zvážiť. Prvou je, ako si spokojná s kočíkom, ktorý máš? Technicky, Bugaboo kočíky sú si vo fungovaní, dizajne, podobné a aj keď Bee5 je dizajnovo odlišným modelom od zvyšku “rodiny”.

Štýl je to stále Bugaboo-ácky, teda moderný, svieži, funkčný, zaujímavý. Plusom ostáva vymeniteľnosť setov a pri päťkovom modeli aj koženky ručiek, krytov kolies. Teda celková prispôsobiteľnosť kočíka.

Nevýhodou Bee-čka sú ale ozaj nízko posadené sedadlo, chýbajúce polohovanie nožičiek a sedadlo bez sieťového odvetrávania, ktoré u Cybex Mios-u nájdeš.

Cybex Mios 2

Mios je skvelý nielen dizajnovo - hlavne hovorím o ozaj štýlovej konštrukcii a luxusných detailoch a limitkách, ale aj svojím aj keď kompaktným, napriek tomu priestranný sedením a plným polohovaním vrátane opierky nôh. Ja osobne som do neho vmestila aj štvorročného. Ozaj nízka váha, kompaktnosť (menšie rozmery po zložení, než u B-čka) plus naozaj výborná, podľa mnohých neporovnateľná ovládateľnosť a dvíhanie na obrubníky sú jednoznačne plusom Mios-u.
Nevýhodou je al emoproti Bgb kratšia strieška, a aj menší nákupný košík by zasa boli mínusmi (mnohé maminy využívajú, aj na Miose, strešku z Bugaboo Donkey).

Bugaboo Donkey 2

Je to dosť o tvojich preferenciách - dizajnových i funkčných. Mojou voľbou by bol práve pri rovnakom rozhodovaní nakoniec Cybex Mios.

Cybex Mios


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli