Bugaboo Fox alebo Cybex Priam? Má niektorý niečo výrazne lepšie?

Zodpovedané
11. apr 2019

Zdravim...

Chcela by som sa opytat na Vas nazor a tak trochu aj poradit. Neviem sa rozhodnut medzi dvomi kocikmi, konkretne Cybex Priam a Bugaboo Fox. Oba su krasne, kvalitne, maju podobnu cenu, prislusenstvo. So znackou Bugaboo mam skusenosti, mali sme kocik Buffalo a aj Donkey. Cybex sme mali len autosedacky. Su nejake veci, ktore ma jeden alebo druhy kocik vyrazne lepsie?

Dakujem pekne za radu.

Ahoj,

oba kočíky, ktoré si vybrala, sú určite veľmi dobrou voľbou. Čo sa týka autosedačiek Cybex, nemám pocit, že ti veľa povedia o ich kočíkoch. Ak, tak jedine z pohľadu materiálov, ktoré by som ja osobne privítala o čosi vzdušnejšie (ale to je napr. super o vzdušného Mios-u).

Cybex Mios 2

Ja si myslím, že ak si bola spokojná už s dvomi kočíkmi Bugaboo, bude Fox asi lepšou voľbou. Poznáš už ich silné stránky a Fox je najnovší, najvylepšenejší, najpraktickejší model. Korýtkové sedenie už poznáš, tam ťa netreba varovať o je o plusoch a mínusoch. Perfektné striešky (a tie na leto!) a celková manipulácia sú podľa mňa u Fox-u tiež perfektné.

Priam má podľa mňa horšiu, v ľahu kratšiu striešku (dokonca ju maminy pomerne často vymieňajú za tú z Bugaboo Donkey s prútmi a úchytmi). Okrem toho ten novší má o čosi horšie poťahy a menej spevnenú chrbtovú časť. Jeho veľkým plusom je však perfektná vynovená vanička a krásny dizajn konštrukcie (samozrejme to je subjektívne).

Bugaboo Donkey 2


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli