Cam Dinamico Up, ABC Design Viper 4, či inú all-terrain trojkombináciu s ľahkým ovládaním do 650€?

Zodpovedané
14. jún 2019

Hladam kocik aj s vajickom max do 650 eur, ktory zvladne kazdy teren a zaroven bude lahky na manipulaciu... a vahovo lahsi, kedze ho budem nakladat a vykladat z auta sama. Uvazujem nad Cam ale z recenzii na jeho kolesa a sportovu cast som v pomykove. ABC ma dobre ohlasy, ale je velmi tazky.

Viete mi poradit pripadne aj inu znacku? Polske velmi nechcem - tie su dost tazke a manipulacia s nimi neohrabana, aspon co som ja videla.

Dakujem za kazdu radu 😊

Ahoj,

rovno skočím k ABC Design Viper 4. Ak ho chceš sama, prípadne aj často nakladať do auta, tak umrieš. Je to odolný, všestranný kočík, ale ťažký, ťažký, ťažký. Aj keď je dobre ovládateľný na každom povrchu, pri sedadle v ľahu v protismere je to ťažšie. Ja osobne by som, ak si na to plus mínus sama, tento model vylúčila.

ABC Design Viper 4 2017

Čo sa Cam Dinamico Up týka, podľa mňa je to fajn, vydarený kočík s pár muchami - najmä športiak. Pre malé dieťatko je možno trochu moc. Je to tiež kočík nižší a aj keď zvládne rôzne povrchy, kvôli predným kolesám vyslovene terénny nie je.

Cam Dinamico Up

Jednoznačne zváž skôr ABC Design Salsa. Kočík je podstatne ľahší (pod 12 kg), výborne pruží a vďaka celkovému prevedeniu tak dá aj terén, napriek chýbajúcim nafukovacím kolesám. V ponuke existuje aj verzia Salsa Air.

ABC Design Salsa 4


ABC Design Salsa 4 Air

Kinderkraft Prime 2019 i napriek poľskému pôvodu je jedným z tých lepších lacnejších kočíkov, ktorý naviac ani nie je taký ťažký (12 kg). Takže aj ten by mohol stáť za pozornosť.

Kinderkraft Prime 2019


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli