Cybex Mios, aký je? Je vhodný aj na zimu?

Zodpovedané
6. mar 2019

Ahoj,

prosím ťa, je Cybex Mios vhodný aj na zimu? A do koľko rokov sa tam zmestí dieťa? Proste chcem vedieť plusy a mínusy tohto kočíka, lebo si ho chcem kúpiť. A nevieš, či je k nemu aj pláštenka, resp. ak nie, aká k nemu pasuje? Chcem kočík hlavne do mesta a aby sa mi malý v ňom vyspal. Je to korýtkove sedenie či klasické?

Ďakujem

Ahoj,

Cybex Mios 2 je vyslovene mestský kočík, ktorý zvládne vďaka super odpruženiu aj hrbole a nerovnosti, no stále ostáva mestským. Naznačujú to totiž dosť malé kolesá, ktoré jednoducho napríklad do hlbokého snehu pohodlné nebudú. Udupané resp. odhrnuté cesty kočík prejde, ale budeš zimu cítiť. Pohodlnejší je v meste v teplejších ročných obdobiach, kedy oceníš aj jeho odvetrávací sedák. Je naviac dostatočne priestranný (ja som zmestila aj štvorročného), takže ak nevyžaduješ extra široký kočík, bude na spanie určite vhodný a komfortný. Sedenie je klasického typu, takže ide do rovného ľahu a chrbátik i nožičky sa polohujú osobitne.

Z plusov by som spomenula dobré jazdné vlastnosti, super nastaviteľnú rúčku, vysokú chrbtovú opierku a perfektnú skladnosť. Z mínusov - strieška v ľahu by mohla byť dlhšia (v sede je dlhá až-až) a nákupný košík tiež nie je z najväčších.

Ku kočíku pláštenka dodávaná je, a sedí super. Nekupovala by som si inú, pretože tá originál je fakt dobrá a pekná.

Cybex Mios 2


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli