Hlboký kočík s preklápacou rúčkou

merapote
9. feb 2018

Ahojte. Potrebovala by som tipy na kociky s preklapacou/prehadzovatelnou ruckou (nie otocnou sedackou, ale iba ruckou). Hlavne hlboky potrebujem, resp.sportovy s moznostou prerobenia na hlboky.
Naposledy som tu nasla k tomu diskusie z r.2009, 2013.. Tak by som potrebovala vediet, ci su odvtedy aj nejake nove znacky/modely, ktore maju takuto rucku.
Dakujem.

90909
9. feb 2018

@merapote ahoj.kocik znacky hartan ma taky model, ale nazov som zabudla. nevyhodou ale je, ze je ten kocik naozaj dost tazky, ja osobne som konstrukciu bez vanicky sama nezdvihla. Vybrala som iny model, aj na predajni mi povedali, ze preklapacia rucka je nieco, co nebudem velmi vyuzivat. V lete je to asi prakticke, ale ja skor ocenujem lahsi kocik.

ladyblcha
9. feb 2018

Naco ti je preklapacia rucka? Co v tom vidis? Ako naozaj ma to zaujima, lebo ja som v tom nenasla ziadne vyhody
Hauck twister napr, hartan, bugaboo cameleon.
Ked preklopis rucku, zadne kolesa, ktore nie su otocne sa stanu prednymi a predne (otocne) zadnymi, takze manipulacia s kocikom je tazsia.

lavieenrose
9. feb 2018

ja si neviem predstavit situaciu kedy by som potrebovala preklapaciu rukovat..ked bola mala bola ku mne otocena...potom sme sa dostali do bodu kedy nam bolo lepsie ze sme sa nevideli...a uz sme neprehadzovali strany

a_lexie
9. feb 2018

Bugaboo ma prekalapaciu rucku a da sa aj vanicka/sportak otacat. Je velmi variabilny. My sme s nim velmi spokojny. Mame model cameleon.

evitka83
9. feb 2018

@ladyblcha napr ked v lete svieti slnko je to skvela vec

evitka83
9. feb 2018

@merapote pripajam sa k bugaboo chameleon

ladyblcha
9. feb 2018

@evitka83 skvela vec su na bgb napr letne striesky ale nie ist zadnymi neotocnymi kolesmi vpred a do kazdej zmeny smeru (ci obchadzania niecoho) nadvihovat kocik. A to mam treti bgb doma (cam, bee aj donkey) To mi ozaj ako skvele nepride 🤭 nehovoriac o tom, ze zabocis za roh a zase mozes preklapat rucku, lebo z ineho uhla je zase slnko (a aj to vzdy nevyriesi iba prehodenie rucky)
Urcite je lepsia strieska pripadne clona.

ladyblcha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lavieenrose
9. feb 2018

na leto je fajn aj slnecnik

pininka
9. feb 2018

@ladyblcha je to skvela vec ked ides a brutal fuka, aby nefukalo decku rovno do ksichtu,napr.

ladyblcha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pininka
9. feb 2018

@merapote ak nechces zainvestovat vela,my sme ako kocik c. 2 kupili v brendone touragoo. Je to tusim madarska znacka, ale to my je jedno, je dost velky, fajne hlboky, velka strieska a hlavne 4 normalne kolesa do akehokolvek terenu a ma aj preklapaciu rucku.

pininka
9. feb 2018

@ladyblcha fiha, tak to je inteligentna odpoved. Ak je cesta len jedna ako zmenis smer jazdy? Budem ju akoze tahat za sebou? Rozumneeee. Nechapem naco sa zapajas do diskusie ked ty oblubujes len pevnu rucku. Auorka sa pyta na typy kocikov, nie na mudrovanie nad tym ci ano alebo nie preklapacia rucka.

ladyblcha
9. feb 2018

@pininka ok, takze pojdes neotocnymi kolesami vpred. Ja osobne mam cameleona a jediny krat som to nevyuzila. To ma mala uz 2roky. Velka strieska je top, pri vetre som nechodila von, pripadne pouzila igelit (plastenku) 😉 moj nazor ze je to uplne zbytocne si napisat mozem aj 5x. Mozno autorke ani nenapadlo, ze potom ma zadne kolesa vpresu, co je uplne ine ovladanie kocika

ladyblcha
9. feb 2018

@pininka a typy kocikov som jej napisala viac ako ty 🤣 takze z mojej strany som jej dala viac rad 😘

ladyblcha
9. feb 2018

jaj a este, autorka sa pytala a ja som sa pytala jej, zato ty si aktivne mne odpovedala. Necitaj teda co sa ta netyka.. (to podla tvojej odpovede, ze nemam sa zapajat do diskusie.../)

evakabo
9. feb 2018

Mala som kočík Hauck Saturn 4s, ktorý mal preklápaciu rúčku, využila som ju ale veľmi málo. Pri veľkom vetre alebo na slnku som použila striešku, ktorá sa dala stiahnuť až tak, že to vyzeralo ako stan 🙂, dieťa bolo nadšené 🙂), zvrchu na tej strieške bolo také priesvitné okienko, takže prehľad som mala.

pininka
10. feb 2018

@ladyblcha zapajaj sa kolko chces,len nechapem zmysel tvojej ironie ked tu chce niekto poradit. A ona chcela typ kocika, s ktorym ma niekto skusenosy,takze neviem aku konkretnu radu si jej dala ty. Stale ma prekvapuje ze miesto vzajomneho pomahania a normalnej diskusie je tu cim dalej tym viac mudrovania a posudzovania.

zlaticko118
10. feb 2018

Hauck twister 360 mala som pri prvej dcere a velka spokojnosť mozem len odporučiť

ladyblcha
10. feb 2018

@pininka bugaboo cameleon - mam ho, a osobnu skusenost som pisala. takisto som mala hauck twister a tiez pisem, preklapacia rucka blbost. 😘 Asi nevies citat, uz som to totiz vyssie pisala.
To su 2 (slovom dva) kociky s ktorymi mam osobnu skusenost a maju preklapaciu rucku 😊😗🤗 moja rada: zbytocnost. Zadnymi neotocnymi kolesami ist vpred je nanic. 🙄
Moja druha rada: velka strieska je ovela zmysluplnejsia a vyuzitelnejsia.
Skus este raz vsetko citat, mozno to budes mat tentokrat spravne

montemotherone
10. feb 2018

@ladyblcha ja som zase takýto kočík s preklapacou rúčkou využívala maximálne. Mala som Deltim tuším je to poľský kočík. Síce ťažký, veľký, neotočné kolesá, ale bola som rada, keď som si ho po dcérke nechala a využila aj po 12 rokoch 🙂 A presne ako baby píšu pri slnku, pri vetre... Tento bol perfektný do snehu, nafukovacie kolesá... takže sme ho vláčili na lyžovačky, do terénu...

ladyblcha
10. feb 2018

@zlaticko118 ten ma aspon preklapanie celej casti, ze predne kolesa su stale predne. To je vyhoda. Ale je neodpruzeny, takze mne nevyhovoval. Ale pretacanie som ani tam nepouzila.

jankalukasova
10. feb 2018

ja som zháňala tiež "prehadzovačku" a našla som v podobne graco symbio... je ich tu niekoľko aj na bazariku... za seba odporúčam. je to super aj keď fučí aj keď svieti slnko.. hlavne, keď kočíkuješ kade tade po uličkách a raz ideš tak a raz tak..

zlaticko118
10. feb 2018

@ladyblcha ja som zas využivala dost často

merapote
autor
10. feb 2018

Dakujem vsetkym za rady. 🙂 Ja mam uz 2 kociky s preklapacou ruckou, teraz potrebujem hlboky. Oba som vyuzivala naplno, aj tu rucku. Hlavne kvoli slnku. Nechcem slnecnik ani clonu. Takze skusenost s tym mam, chcela som len konkretne modely vediet. ;) Ale cenim si kazdeho radu, koment, hlavne sa nehadajte. Kazdemu vyhovuje nieco ine. ;)

merapote
autor
10. feb 2018

@pininka Ahoj. Aky model Touragoo mate? Nasla som tam len sportovy s tou ruckou. Ja potrebujem aj s vanickou. Da sa ku sportovemu prip.dokupit a k nemu pripojit vanicka? Dakujem.

merapote
autor
10. feb 2018

@montemotherone Aky model Deltim ste mali?

jankalukasova
10. feb 2018

@merapote pridávam aj link (nie je to môj inzerát... )
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/0umq57/...

pininka
10. feb 2018

@merapote mne sa zda,ze sa dala dokupit ta prenosna taska, vanicka k tomu nieje.

merapote
autor
10. feb 2018

@pininka To nevadi, ak prenosna taska. A pamatas si model?