Kočík - dvoj- alebo trojkombinácia do 500 eur pre januárové bábätko (aj do auta)

Zodpovedané
23. júl 2019

Dobrý deň,

chcela by som radu ohľadom kočiara pre januárové bábätko. Najlepšie by bola trojkombinácia (poprípade dvojkombinácia). Cena do 500 Eur. Kočiar budeme skladať do auta. Cestovať autobusom nebudeme.

Vopred ďakujem za radu

Ahoj,

ak budete skladať kočík aj do auta, veľkým, robustným kombináciám by som sa vyhla. Ak potrebuješ väčší kočík kvôli terénu (neviem, nespomínaš), možno kuk na Kinderkraft Prime 2019. Možnosťou je tam aj ABC Design Salsa 4 - má aj veľkú hlbokú vaničku.

Kinderkraft Prime 2019


ABC Design Salsa 4

Mimo nich by som riešila kočíky ako Cybex Balios S, Zopa Move, Moon ReSea či Muuvo Quick - kvôli skladnosti, všeobecnému použitiu a celkovej šikovnosti na bežné používanie.

Cybex Balios S


Zopa Move


Moon ReSea


Muuvo Quick

Ďalej by kandidátom mohol byť aj Mamas&Papas Urbo - dvojková verzia je aktuálne v množstve výpredajov.

Mamas&Papas Urbo

Ešte by som rada podotkla, že určite sa pri výbere kočíka nesústreď na vaničku. U januárového bábätka, aj s fusakom a dekou je to úplne jedno. Kým začne byť dosť veľké, aby sa do vaničky nezmestilo, bude už minimálne leto. A na ďalšiu zimu pôjde aj tak do športiaku naisto. Januárovému postačí akákoľvek veľkosť vaničky.

Skús sa sústrediť skôr na terén - kolesá, odpruženie, prípade odkladací priestor, veľkosť po zložení, praktický športiak.


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli