Kočík Maxi - Cosi Mura 4. Má ho niekto?

barbi_19
23. máj 2012

..som prvorodicka a stale uvazujeme o kociku Maxi - Cosi Mura 4..,nevieme ci mame kupit..
Poradte mi niekto kto ma skusenosti..napiste mi vyhody a nevyhody. Dakujeme!
A este ktore by ste poradili si kupit novy kocik alebo pouzity kocik?
Dakujeme 🙂

vladisvladino
24. jún 2012

Ja mozem len odporucit, po roku pouzivania je stale ako novy, nevyhegany. Momentalne ho predavam ak by bol zaujem.

somsa
6. máj 2013

@vladisvladino chcem sa opytat ci ste športovu časť používali v zime? ako sa tam rieši fusak alebo nieco take...teda nieco čo by sa pripevnilo o kočik ešte na fusak v ktorom je dieťa?????

vladisvladino
6. máj 2013

@somsa ku kociku bol original fusakonanoznik - zvrchu nepremokavy a zvnutra fleesovy. Kocik uz som predala. Nanoznik som si nechala, je super aj do sanok, maly mal cez 2 roky a este sme ho pouzivali v zime.

somsa
6. máj 2013

@vladisvladino dakujem

janahe
7. máj 2013

My používame tento kočík s ročnou prestávkou už štvrtý rok 🙂 . Prvá dcérka sa v športovej časti uspávala ešte ako skoro trojročná a teraz máme druhú, tak snáď ho využijeme aspoň tak ako pri prvej. A do zimy je super, lebo s tými kolieskami sa dostaneš všade 🙂 . My máme k nemu aj taký fusačik, do ktorého sa dieťatko oblečie celé - vyzerá to ako skafander - to bolo originál k športovej časti. Tak ja môžem len odporučiť, som s ním maximálne spokojná!!! 🙂

katrin31
18. feb 2014

baby mam na predaj 3kombinacie maxi cosi mura 4 kolekcia 2014 farba confetti a black.zena je 600 €..uplne nove, zabalene..

navan
18. feb 2014

@katrin31 a kde ich mozeme vidiet?

katrin31
18. feb 2014

@navan u mna doma

katrin31
18. feb 2014

@navan v banskej bystrici..

lyrra
18. feb 2014

Ja som kupovala len ako sportovy Maxi Cosi Mura 4 plus, pouzivam uz skoro rok a spokojnost. Nevyhody - skladanie do auta - neda sa zlozit aj s podvozkom, cize najskor treba odopnut sportovu cast, niekam polozit, zlozit a nalozit podvozok a potom sportovu cast - ak je sportova cast v smere jazdy, isla nam zlozit aj s podvozkom, ale my vacsinou vyuzivame tak, ze sportovu cast otacame proti smeru jazdy, takze pri nakladani do auta musime rozoberat. Strieska na sportovej casti je super v tom, ze dostatocne chrani dietatko, ale je dost nizko a moja 18 mesacna dcera ma hlavicku uz takmer uplne pod strieskou - co ju sice chrani, ale neviem, ako odtial vidi a neviem, co bude o rok, pripadne pri vacsom dietati... Este moze vadit, ze cast, kde ma dietatko nozicky je taka skosena, uzsia, cize pre spanok ak je dieta starsie, vacsie, nic moc, nozky mu budu trcat. Fusak nemame original, mali sme po synovi Eisbarchen, tak ho vyuzivame a uplne v pohode sa da upevnit aj na Muru 🙂 My sme zatial spokojni, hladali sme kocik do narocneho terenu, so sportovou castou umiestnitelnou v oboch smeroch a v ktorom by sa dietatko aj vyspalo.

hornaulica
25. feb 2014

Maxi Cosy je uplne bombovy, hlavne kvôli jeho pristrannosti, nehovoriac o nákupnom kosiku... Aj ked je velky da sa s n im lahko manipulovať. Je velmi vhodny na na obrubniky a horsi teren, cim sa vacsina kocikov pysit nemoze. Davam mu vybornu.

greenfrog
7. okt 2014

Dobrý deň všetkym, chcela by som poprosiť nejakú ochotnu mamicku/otecka, ci by ste mi neodmerali vysku od zeme po zaciatok vanicky na tomto kociku...zaujima ma, ci nie je vanicka nizko polozena, s manzelom sme vysoki a hladame kocik s vysoko polozenou vanickou, aby sme sa nemuseli velmi zohybat. Tento sa mi paci. Velmi by mi to pomohlo, prip. tip, kde sa da kocik vidiet nazivo (obchod). A este ma zaujima ta vaha kocika, 16 kg mi pride odstrasujuce, viac nez pri polskych. dakujem vopred za odpoved.

vever_ka
9. jan 2015

@somsa ja mám do neho fusak NAFNAF. môžem len odporučiť.

anthony189
2. feb 2016

Mate ho niekto aj vo verzii Mura 4 plus 2015?? Chcem sa opytat na adaptery, ci po nakliknuti drzi vanicka a vajicko uplne pevne a nekolise sa trochu. Neviem ci je to normalne, alebo mam nieco chybne...

mimibb
7. apr 2017

mam na predaj maxi cosi mura 4 za 150e

mravvcek
27. nov 2017

Prosim vas kolko vazi podvozok? Potrebujem ho s autosedackou ked chodim pre drobca do skolky. Cize ho budem skladat a rozkladat a vyberat z auta.

penelope2066
1. jún 2020

Baby viete poradiť ako vyzleciem poťah športovej časti na Maxi Cosi Mura? Ďakujem