Ktorý kočík od narodenia - Joolz Day 3 alebo Joolz Hub?

Zodpovedané
5. feb 2019

Dobrý deň 😊

Nabuduci mesiac ideme kupovať kočík a neviem sa rozhodnúť, ktorý by bol lepší. Kočík by bol skôr do mesta.

Viac sa mi páči Joolz Day 3, ale neviem či nebude praktickejší Hub a k nemu dokúpiť vaničku. Nechcem kupovať kočík každý rok 😀

Ďakujem!

Ahoj,

vyslovene skôr do mesta, a s ohľadom na potreby mestskej mamičky by mojou voľbou bol skôr Hub. Je výborným i pre letné dieťa pre svoju kompatibilitu s novorodeneckým hniezdom, čím ušetrí priestor a potrebu hlbokej vaničky. Zimnému zasa môžeš dopriať klasickejšiu vaničku, pričom kolesá a odpruženie sú na taký relatívne malý kočík úplne dostačujúce aj na von, mimo nákupného centra. Pre mňa je Hub skôr možnosťou, ktorú pravdepodobne využiješ od začiatku až do konca bez potreby ho meniť.

Joolz Hub

Joolz Day 3 je určite výborný kočík, ale o niečo ťažší a podstatne viac miesta zaberajúci. Na začiatok sa môže zdať ako lepšia voľba, ale ako možno už vieš, veľké množstvo mamičiek neskôr kočík mení za ľahšiu, kompaktnejšiu, praktickejšiu variantu, ktorou je v tomto prípade práve Hub. Joolz Day 3 by som ja osobne zvažovala iba v prípade, že máš veľký kufor, váha kočíka ťa až tak veľmi netankuje a prípadne potrebuješ pravidelne prekonávať aj nejaký ten terén.

Joolz Day3


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli