Ktorý kočík vybrať pre letné bábo - Cybex Mios 2019 alebo Bugaboo Cameleon 3?

Zodpovedané
26. feb 2019

Ahoj Eliniatko,

konecne uz aj ja vyberam kocik 🙂 Babo bude letne a premyslam medzi Cybex Mios 2019 (paci sa mi nova velkost vanicky a jej vetranie), a v sportovej casti by som chcela pouzit striesku z Bugaboo Donkey - myslis, ze to pojde aj pri tomto modele? Ak by to neslo, da sa vanicka 2019 pouzit na sportovu cast 2018? Alebo radsej Bugaboo Cam 3? Cesty budu mestske, cize tu problem nie je. Ja osobne viac tuzim po Miosovi ale trosku mam strach z tych koliecok na zimu, ci zvladnu mesto.

Dakujem moc za radu ❤

Ahoj,

nový Cybex Mios je podľa mňa skvelou voľbou. Preto som si ho kedysi aj sama zaobstarala a dokonca aj s vaničkou (no tou predchádzajúceho typu - tá nová je ešte omnoho omnoho lepšia!). Je to skvelý kočík so super jazdnými vlastnosťami. Pre mestskú mamičku s potrebou plnohodnotného, no ľahkého kočíka ako stvorený. Skladať, nakladať, jazdiť s ním je nesmierne príjemné. Sneh však veľmi nie je jeho kamarát - po odhrnutých cestách to pôjde, ale komfort v napadnutom snehu nečakaj. Pravda je však taká, že ani s inými modelmi to v takých podmienkach nebude omnoho lepšie.

Cybex Mios

Striešku z Bugaboo Donkey určite na Cybex Mios dokážeš nasadiť. Poznám viacero mamičiek čo ho tak v praci používajú. Potrebovať však budeš aj prúty a úchyty pre Donkey. A áno, vanička by mala pasovať aj na starší model - úchyty sa nezdajú byť odlišné. Ale ešte som to v praxi nevidela 🙂

Bugaboo Donkey 2

Bugaboo Cameleon 3 je výborným kočíkom a jednoznačne nie krokom vedľa. Je super aj v prípade, že plánuješ jazdiť aj terén, keďže predné kolesá dokážeš nahradiť neotočnou nápravou (toto by bolo riešenie aj do spomínaného snehu). Nevýhodou oproti Miosu je aj skladanie na dve časti, ale dá sa to v pohode zvládnuť, prípadne podstatne nižšie umiestnené sedadlo.

Bugaboo Cameleon 3

No, ja som kedysi vybrala Cybex Mios a zvládli sme aj tú zimu a určite neľutujem voľbu. Každopádne, oba sú to dobré kočíky s vlastnými výhodami i nevýhodami, ale myslím si, že spokojná budeš s každým z nich.


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli