Ľahký, otočný športiak alebo golfky na leto

Zodpovedané
15. feb 2019

Ahoj.

Chcela by som vyskúšat nejaký golfový kočík, prípadne športový, čo sa správa ako golfky 😄 Ľahký, tak do 9kg. Rúčka by mohla byť spojená. A keby je v obidvoch smeroch, bolo by super. Hlavne, aby sa chrbtová opierka nakláňala, a nech to nevyzerá ako dvojmiestny stan 😄 Veľmi sa mi páči Bugaboo Bee 5, Cybex Mios, len sú mimo rozpočet.

Ďakujem 🧡

Ahoj,

začnem s tým, že ťa najprv upozorním, že pri otočnom sedáku treba rátať s o trošku vyššou váhou ako u neotočných modelov. Čím ľahší a luxusnejší bude, tým viac bude stáť vzhľadom na potrebnú kvalitu. Bugaboo Bee či Cybex Mios sú v tejto triede určite dobré možnosti, ktoré si teoreticky vieš zaobstarať aj z druhej ruky - bazárovej ponuky.

Bugaboo Bee 5


Cybex Mios

Ak teda musí byť otočný, pouvažuj napríklad o Baby Jogger Vue. Nespĺňa spojenú rúčku, ale má otočné sedadlo a je to kočík ľahký, golfový a zároveň priestranný.

Baby Jogger Vue

Super modernou možnosťou je aj štýlový Quinny Zapp Flex. Pozrieť môžeš aj na Valco Snap Ultra. Ďalšou, ešte ľahšou a kompaktnejšou, no i minimalistickejšou voľbou by mohol byť Cybex Eezy S-Twist.

Quinny Zapp Flex


Valco Baby Snap Ultra Tailormade


Cybex Eezy S-Twist

O kúsok ťažší, ale stále ľahký a kompaktný športiak je aj novinka Jané Kendo aleb tiež Armadillo Flip XT.

Jané Kendo


Mamas&Papas Armadillo Flip XT


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli