Ľahký (prípadne aj otočný) športový kočík, ktorý v prípade potreby vynesiem na siedme poschodie

Zodpovedané
11. feb 2019

Ahoj!

Prosím ťa, uvažujem o Greentom Classic alebo Reversible. Malý ma 7 mesiacov a už mi z toho haraší. Páči sa mi, len baby spomínali, že sa prekacuje, tak neviem, či ho kúpiť alebo nie. Potom sú ešte mojimi favoritmi nový Oyster 3 2019, teda novinka, a Easywalker Charley. Chcem kočík ľahký a ktorý aj vytrepem na siedme poschodie, keby nám zas nešiel výťah.

Ďakujem

Ahoj,

Greentom Classic či Reversible sú podľa mňa dobrou voľbou - najmä z dôvodu, že sa dajú medzi sebou striedať podľa potreby. Čo sa prevracania týka, ja som počula len o minime mamičkách, ktoré s tým mali problém a aj to len v ľahu s väčším dieťaťom - predpokladám, že mohlo byť v sedadle vyššie uložené. Tiež by som vtedy nevešala na rúčku nijaký náklad. Nevidím v tom veľký problém, pravdupovediac.

Greentom Upp Classic 2017

Greentom Upp Reversible 2015

Easywalker Charley je veľmi zaujímavým modelom - otočný kočík s hmotnosťou 8 kg je naozaj špecifikom. Rátaj však so špecifickou konštrukciou, ktorá si myslím že bude mať aj istú vôľu, ale inak za mňa dobrý kočík, na ktorý si možno treba trošku zvyknúť. Ideálne si ho vopred vyskúšaj, ak budeš mať možnosť.

Easywalker Charley

Babystyle Oyster 3 je výborným kočíkom, no na tvoje potreby je podľa mňa mimo výber. Keďže sa jedná o full-size kočík, váha 12 kg podľa mňa na vynášanie nie je. Má veľa predností, len jednoducho to asi nie je to, čo práve ty potrebuješ. Ak ti ozaj ide aj o to, že hrozba vynášania na siedme poschodie je reálna, určite by som ostala pri čo možno najľahšom modele - v tomto prípade pravdepodobne Charley-m, alebo aj Greentome.

Babystyle Oyster 3


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli