Mamas&Papas - ktorý (otočný) model vybrať na cesty?

Zodpovedané
6. mar 2019

Ahoj,

prosím ťa, ktorý kočík si mam kúpiť - Sola2, Urbo2, Armadillo, Flip, Flip XT? Ja som z nich na nervy - neviem, aký je v nich rozdiel, každý z nich je iný. Chcem ho do mesta, na cestovanie vlakom, a aby sa v ňom malý vyspal a aby bol otočný - myslím sedák.

Ďakujem

Ahoj,

pre potreby, ktoré máš ty a synček by som v prvom rade z Mamas&Papas kočíkov vylúčila Armadillo - je to totiž kočík ľahký, no neotočný. Neviem síce, ako starý je synček, ale aj tak by som skôr vylúčila aj modely Sola 2 a Urbo 2, pretože majú kratšie sedadlo a tiež sú to full-size kočíky. Teda aj keď relatívne ľahké a skladné, stále pomerne miesto zaberajúce a nie vyslovene určené na cestovanie.

Mamas&Papas Armadillo


Mamas&Papas Sola 2


Mamas&Papas Urbo 2

Rozdiel v týchto dvoch je v tom, že Armadillo Flip je otočnou verziou Armadilla, teda ľahký a spratný. V podstate jednoduchý športiak a Flip XT je jeho vyššou verziou s lepšími kolesami, otočnou rúčkou a novými poťahmi. Takže v Tvojom prípade by som sa rozhodovala medzi Flip a Flip XT verziou, pričom by som zohľadnila, či potrebuješ najmä tú otočnosť rúčky. Sedák oboch je super priestranný, polohovateľný do ľahu a celkovo pre dieťa super pohodlný, nemá však madlo. Možnosť toho má len najnovší Armadillo Flip XT 2.

Mamas&Papas Armadillo Flip


Mamas&Papas Armadillo Flip XT


Mamas&Papas Armadillo Flip XT 2


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli