Mamas&Papas Sola 2 alebo Armadillo Flip XT2, ktorý vybrať do mesta a do vlaku?

Zodpovedané
14. feb 2019

Ahoj,

prosím ťa, páči sa mi kočík Mamas&Papas Sola 2 alebo Armadillo Flip XT2 - prosím ťa, ktorý je lepší? Chcem, aby bol ľahký, zvládol mestský terén a aby sa mi malý v ňom aj vyspal, prípadne aj občas na cestu vlakom aby sa dal ľahko zložiť.

Ďakujem

Ahoj,

Mamas&Papas Sola 2 je obľúbený mestský model s veľmi pohodlným sedením, výnimočným dizajnom a pritom príjemnou váhou. Je komfortný a dostatočne skladný, aj keď nie úplne najmenší po zložení. Do mesta, ale i na cestovanie je podľa mňa super voľbou.

Mamas&Papas Sola 2

Mamas&Papas Armadillo Flip XT 2 je od Soly skladnejší a tiež ponúka podstatne dlhšiu ložnú plochu, ale pre menšie kolieska a iný typ konštrukcie aj o niečo horšie jazdné vlastnosti. Ak je tvojou prioritou hlavne skladnosť a dĺžka sedadla, je určite dobrým spoločníkom na cesty na mestské prechádzky.

Mamas&Papas Armadillo Flip XT 2

Ja osobne by som vybrala asi Solu, ale veľmi by zavážilo, či by som potrebovala čo najviac ušetriť miesto, ale tiež, aké vysoké je moje dieťatko. Zvážila by som prípadne aj vyšší model Mamas&Papas Sola 2 MTX pre pohodlnejšiu jazdu.

Mamas&Papas Sola 2 MTX


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli