Poraďte mi športový kočík do terénu

fiera33
7. jan 2018

Prosim poradte mi kvalitny sportovy kocik do kazdeho terenu-chodime vela do lesa. Mal by sa dat lahko a rychlo zlozit,lahko ovladat a ak je mozne aj v smere a v proti smere jazdy. Existuje nieco take?

libulibu
9. jan 2018

Mám kočík Jané Crosswalk je dobre odpružený, športová sedačka je priestranná, ide do ľahu a dá sa nakliknúť v obidvoch smeroch. Náš malý má vyše roka a v pohode sa zmestí aj s fusakom. Ľahko sa skladá a dá sa zložiť aj so športovou sedačkou. Som s ním veľmi spokojná. Zvládne všetky terény. Odporúčam: slight_smile:

cestovanie7
9. jan 2018

Suhlasim s Libulibu. Mame ten isty kocika neviem si vynachvalit. Mala ma 2 roky a stale vela miesta. Zvladal les aj zimu na horach. Byvam mimo Ba a casto chodim na prechadzky do prirody a je fantasticky odpruzeny mala naraz vobec neciti. Lahko sa sklada aj udrzuje. Vyzera stale ako novy. Budem uzivat aj pri synovi. Kupila som 3kombinaciu a bola to best investicia. Iny kocik by som uz nechcela

a_ndy
18. jan 2018

Po dlhom bádaní sme zúžili výber na BJ Summit X3 a BOB revolution. Vyhrala lepšia cena. BOB je tank, prejde všade, žiadne komplikované fičúry, ľahké skladanie a vlastne celá manipulácia s ním. Nie je protismerný a je tak trochu "antifashion", ale okrem toho na offroad perfektný.

ajsha123
18. jan 2018

Ja mam tiez BOB revolution pro, lepsi a pevnejsi kocik sme nemali. Uz na konstrukcii citis a vidis, ze je kvalitny, perfektne odpruzeny.

katarinbi
16. mar 2019

libulibu prosim Vas aky konkretne mate model? Je dost velky aj pre dlhe deti? Mame zatial 3m ale budeme dlhani vyzera to tak. Je dobre skladny aj do auta a lahko cistitelny? Dakujem velmi pekne.