Skladný športový kočík pre desaťmesačného - Bugaboo Bee3, Bee5 či Cybex Mios?

Zodpovedané
9. apr 2019

Ahoj,

prosím ťa rozmýšľam nad Bugaboo Bee3 alebo Bee5 - aký je v nich rozdiel? A ešte zvažujem Cybex Mios... Chcem ľahký kočík, čo sa dobre zloží a ide ľahučko. Malý má 10 mesiacov.

Ďakujem

Ahoj,

Bugaboo Bee5 sa od Bugaboo Bee3 odlišuje niekoľkými pridanými vlastnosťami a vynoveným dizajnom.
Najdôležitejším sú vynovené kolesá s citeľnejším odpružením a systémom naklikávania, ktorý predchádza nadmernému zanášaniu, ako to bolo u predchádzajúcich verzií. Ďalej pribudli maličkosti ako integrované body na upevnenie príslušenstva (slnečník, držiak nápojov, prídavný stupienok pre staršie dieťa, ktoré sa dajú úplne bezproblémovo nakliknúť), správne rozloženie konštrukcie ti indikujú po novom vygravírované ukazovatele. Okrem toho, nákupný košík je väčší a s pridaným vreckom napríklad na pláštenku.

Bugaboo Bee 5

Bugaboo Bee 3

Keď si to vezmeš, trojka je už starší model, a preto náchylnejšia na kazivosť a opotrebovanie. Ja osobne, ak by som mohla, by som si vždy vybrala skôr novší kočík.

Cybex Mios je typovo podobný, aj keď dizajnovo dosť odlišný kočík. Poznám viacero mamičiek, čo kvôli ťažisku a chýbajúcej opierke nôh u Bee prešli na Mios - nijaká nebola nespokojná, naopak, jazdné vlastnosti si veľmi pochvaľovali. Ja sama som si pri zvažovaní alternatív vybrala Mios a môžem ti ho odporúčať. Na malý mestský skladný kočík s otočným sedadlom splnil všetko, čo som od neho potrebovala. Ešte aj dostatok priestoru. Takže favoritom je u mňa Mios - ale Bee 5 je určite tiež výborný kočík.

Cybex Mios


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli