Športová časť Joolz HUB a DAY - ktorá je väčšia?

Zodpovedané
19. feb 2019

Dobrý deň,

chcela by som sa spýtať na športovú časť Joolz Day 3 a Joolz Hub. Ktorá je rozmerovo väčšia? Myslím aj nato, že v zime je potrebný fusak.

Ďakujem

Ahoj,

opierka Joolz Day 3 je cez 50 cm, čo je veľmi pekné číslo. Sedák sám o sebe je skôr užší a hlavne, plytší + strieška je priamo nad ním, ako je u korýtkových kočíkov zvykom. Preto mnohé mamičky nie sú spokojné s jeho veľkosťou už okolo jeden a pol, dvoch rokov, kedy niektoré väčšie deti vyzerajú v kočíku ako sardinky alebo nevojdú s fusakom.

Joolz Day3

Joolz Hub má opierku až 52 cm, pričom sa nejedná o korýtkový typ kočíka (strieška je vyššie), čo je naozaj úctyhodné. Ani sedák nie je plytký, no čo by ti, najmä s fusakom mohlo vadiť je, že je ešte o 2 cm užší v sedacej časti, ako samotný Day.

V praxi to znamená, že staršie dieťa sa s najväčšou pravdepodobnosťou zmestí, ale na šírku nebude mať tonu priestoru. Po roku a pol myslím si že fusak nezmestíte, ale pravdupovediac, ja so už po tomto čase veľmi fusak nepoužívala.

Joolz Hub

Oba by som zhrnula ako dobré kočíky s množstvom predností, ale ani jeden nie je vyslovene vhodný pre staršie dieťa s fusakom. Za mňa osobne dlhšie vydrží Hub, aj z dôvodu lepšej skladnosti, ktorú oceníš hlavne neskôr.

Ideálne však pravdepodobne bude ísť to pozrieť naživo, nech si predstavu porovnáš s realitou a vyberieš to, čo sa ti zdá ako lepší nápad.


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli