Športový kočík v oboch smeroch

zuzada29
30. dec 2015

Hladam športový kočík, ktorý sa dá otáčať v oboch smeroch s tým, že to nemôže byť trojkolka, lebo sa mi nezmestí do výťahu v bytovke. Dnes sme boli pozerať kočíky v ZV a v BB a bola som sklamana, že viac menej žiadny takýto kočík nám nevedeli ukázať, lebo buď sú to kočíky len v smere jazdy, alebo sú to potom všetko dvoj, resp. troj kombinácie, pričom my hľadáme výlučne už len športový. Príde mi to nepochopiteľné v dnešnej dobe, keď je všetko možné, že trh niečo takéto neponúka, alebo ponúka len výnimočne? Pozerala som kočík mamas&papas sola, ktorý sa dá otočiť do oboch smerov, no ten je zase velmi malý v časti kde sedí bábatko. Poradte nejaký vhodný kočík, ktorý nie je veľký, je šíkovný, otočný do oboch smerov a ak by bolo možné, že by bol aj dizajnovo trochu pekný a zaujímavý, no to je už len bonus.

salome51
30. dec 2015

@zuzada29 ja mám Peg Perego Pliko Switch Easy Drive. Je ľahučky, všade sa zmestí, skladá sa ako dáždnik a sám stojí po zložení. Sedačka je samozrejme otočná do oboch smerov. Je aj dosť priestranný. Môj syn v ňom rád spinká.

macka23
30. dec 2015

@zuzada29 skus pozriet peg perego book, alebo pre vacsie deticky gesslein f4 air napr.
Ja mam teraz gesslein f4 buggy, ten uz le len v jednom smere a maxx spokojnost.
Pliko switch easy drive som mala a ee, ten nam nesadol, prisiel mi strasne labilny, na obcasne kocikovanie fajn, na dennodenne prechadzky nie.

sue
30. dec 2015

Určite Brio Go 😊
Relatívne ľahký, veľmi skladný a genialne sa s ním jazdí 😊 polohovanie úplne fajn, veľký a žiadne korýtkové sedenie...

ciusinka
30. dec 2015

My mame Gesslein F10 a sme s nim velmi spokojni 🙂

majka99999
30. dec 2015

Ja mam Graco Evo, je uzsi ako sportak z trojkombinacie, ale zase moj 14-mesacny vojde v zimnom overali do Lodger fusaku bez problemov. Inac, tiez som mala taky problem, navela som hladala kocik velmi dlho, vlastne uz 3 roky od starsieho prechodu do sportaku z 3-kombinacie, kedze som vedela, ze raz bude druhe. Este kukni X-lander X-pulse. Problem otocnych kocikov je, ze su zvycajne uzsie. No a ak su lahke a skladne, nie su dobre odpruzene, kedze maju gumene kolesa. Ale nestazujem si, mam ho uz 4 mesiace. Len mi vadilo, ze k nemu jie je klasicky nanoznik ale nieco ako prechodny fusak, ale zase to som ocenila na jesen.

majka99999
30. dec 2015

@zuzada29 este - ja som mala limit pod 300 eur a nakoniec tento bol 190, nechcela som investovat vela penazi, v lete uz planujem prechadzky bez kocika alebo s golfacom.

lotalota
30. dec 2015

ahoj, ja som mala inglesinu magnum. ono je to vlastne 2 v jednom, tazko sa to vysvetluje, pozri na youtube. sportak v oboch smeroch, jeden z najvacsich sedakov medzi kocikmi, mne sa do vytahu vosiel, hoci mame v panelaku miniaturny 🙂

mirkaaa80
30. dec 2015

@mirkaaa80 je naozaj priestranny, super odpruzeny, urcite sa zmesti aj do mensieho auta lebo vies tu sedaciu cast vykliknut a zvlast zlozis iba konstrukciu. Je to top!

martinka13
30. dec 2015
michaelkanr
30. dec 2015

Mutsy evo-sportovy je otocny do oboch smerov, je velmi sikovny, lahky, skladny. Pouzivali sme dva roky, ziadny iny sme nepotrebovali. A nechavame aj pre druhe🙂

miskondro
30. dec 2015

Gesslein by som mala na predaj. Je super, boli sme veeeeľmi spokojní 🙂

l3yla
30. dec 2015

stokke ma otocne,zalezi do akej ceny chces ist.🙂
Aj concord ,jane ma napada ,popozeraj eshopy 🙂