Spratný športový kočík s nafukovacími kolesami a otočnou sedačkou?

Zodpovedané
1. okt 2018

Ahoj
Chcela by som poprosiť o pomoc. Potrebovala by som poradiť ohľadom športového kočíka. Chcela by som otočnú sedačku alebo rúčku a nech má nafukovacie kolesá. Potrebovala by som, aby nebol taký veľký a bol spratný. Teraz máme Valco snap a nie som s ním spokojná.

Ďakujem

Ahoj,

prvé, čo prišlo na myseľ je Valco Baby Snap Ultra Tailormade - zároveň ľahký, relatívne spratný a spĺňa aj tie kolesá. Ak však ale vlatníš Snap a spokojná nie si, nebude pre teba asi vhodnou voľbou, pretože konštrukčne sú so základným Snapom podobné.

Valco Baby Snap Ultra Tailormade

Skĺbiť otočnú sedačku (či rúčku), nafukovacie kolesá a zároveň kompaktnosť je pomerne náročné - možno by si mala zvážiť, ktorú z týchto vlastností si ochotná oželieť aspoň z časti, lebo obvykle ich spolu nenájdeš.

Kvalitné, hoci nenafukovacie kolesá nájdeš napríklad u Baby Jogger City Premier, Cybex Balios M, Easywalker Mosey+, Jané Crosswalk či Concord Wanderer. Všetky zvládnu aj občasný terén.

Baby Jogger City Premier

Cybex Balios M

Easywalker Mosey+

Jané Crosswalk R

Concord Wanderer


Pokiaľ by si to zvládla aj bez otočného sedáku, možnosťami sú napríklad Mountain Buggy Urban Jungle, Joie Mytrax, Britax B-Motion Plus, Baby Jogger City Mini GT , Coletto Joggy či Espiro Sonic Air.

Mountain Buggy Urban Jungle

Joie Mytrax

Britax B-Motion 4 Plus

Baby Jogger City Mini GT

Coletto Joggy

Espiro Sonic Air


Možno uprednostníš niečo hoci väčšie, ale terénnejšie - z lacnejších napríklad Bebetto Nico, z drahších Britax Go Big, Stokke Trailz či Bugaboo Buffalo z bazáru.

Bebetto Nico


Britax Go Big


Stokke Trailz Terrain



Bugaboo Cameleon 3 by mohol byť dobrou mestskou voľbou , ktorá s prednou terénnou nápravou dokáže poslúžiť aj na ťažkých trasách.

Bugaboo Cameleon 3


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli