Trojkombinácia do mesta aj terénu?

Zodpovedané
22. nov 2018

Dobrý deň,

prosím o radu pri výbere nášho prvého kočiara - vhodnej trojkombinácie do mesta aj miernejšieho terénu. Radi by sme vybrali kočiar, ktorý bude odpružený, v zloženom stave nezaberie v aute veľa miesta (nemusí byť vyslovene najmenší, kufor máme vcelku priestranný, ale miesto v kufri sa nám zíde pri dlhších cestách), nebude mať robustnú a ťažkú konštrukciu (bývame na kopci), bude mať možnosť otočného sedáku športovej časti. Rozpočet máme 700 eur.

Oslovil nás kočiar ABC Design Salsa 4 2019, aké sú skúsenosti s týmto výrobcom kočíkov? Tento kočiar má však korýtkové sedenie, prijala by som skôr možnosť úplného ľahu. Aké ďalšie možnosti by ste nám odporúčali?

Ďakujem.

Ahoj,

Salsa 4 nie je vôbec zlá voľba a určite by som zvážila akceptovať aj korýtko - najmä v počiatkoch sedenia je to pre mnohé deti skutočne pohodlnejšie. Nové modely Salsa majú dokonca sedenie vynovené - klasické (korýtko nájdeš u Condor).

ABC Design Salsa 4


ABC Design Condor 4 (2017)

Samozrejme chápem aj preferenciu klasického ľahu - v takomto prípade by som od rovnakej značky možno pozrela
aj Turbo 4.

ABC Design Turbo 4 2017

Z odlišných značiek/modelov ponúkajúcich podobný výkon a vlastnosti by som vypichla Jané Crosswalk R kombinujúci korýtkový i nekorýtkový typ sedenia - dvojkombinácia s vaničkou Micro sa dá zohnať už za 700 eur, na prípadnom vajíčku sa dá ušetriť kúpou z bazáru. Menej terénnou možnosťou by mohol byť aj Muum. Mestskejšou, no stále vhodnou voľbou by mohol byť aj Cybex Balios S.

Jané Crosswalk R


Jané Muum V2


Cybex Balios S

Za dobrý cenu som videla aj kvalitné a podmienky spľňajúce Concord Wanderer (prípadne vaničku a autosedačku Concord, ktorú môžeš pridať k novému Camino) a Inglesina Quad (treba kúpiť podvozok a nadstavby oddelene, prelúskaj sa ponukou) - skús sa inšpirovať výpredajmi na webe kiido.

Concord Wanderer


Concord Camino


Inglesina Quad


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli