Univerzálny, vyšší kočík do mesta, no s odpruženými kolesami vhodnými i na dlažbu

Zodpovedané
13. máj 2019

Dobrý deň.

Prosím o pomoc. Hľadám univerzálny športový kočík. Ľahký, ľahko ovládateľný - keďže žijeme v kopcoch. Mestský typ, avšak do historického centra, na dláždené cesty a chodníky. Odpruženie je teda podmienkou, nafukovacie kolesá sú vítané. Otočná sedačka, sklopná opierka do úplného ľahu. Tak isto aj predĺžená strieška a košík sú tiež plusom.

Potrebujem, aby bol vyšší - aby nevyzeral ako hračkársky, keďže sme s manželom vysokí, ale nemal by zároveň byť masívny a príliš široký. Skvelé by bolo, keby sa dal skladať aj s nasadenou sedačkou.

Moja predstava by bola Valco Snap Ultra Tailormade, jeho problém je však chýbajúce odpruženie. Existuje niečo také?

Ahoj,

Valco Snap Ultra Tailormade síce nepruží, ale ak je to len do mesta, pridala by som k nemu nafukovacie Sport kolesá. To by bolo ešte lepšie aj z pohľadu skladania s nasadeným sedadlom.
Snap Ultra Trend je vylepšený model čo sa skladania, striešky aj celkovej funkčnosti týka. Možno ten by ti vyhovel ešte lepšie - aj keď zasa, priplatíš si za to.

Valco Baby Snap Ultra Tailormade

Valco Baby Snap 4 Ultra Trend

Jané Kendo je malý mestský kočík, no kvalitné a odpružené kolesá mu dodávajú aj nejaké tie teréne schopnosti. Nie je ale z tých vyšších. Concord Camino (či bazárový Wanderer zasa nie je z tých ľahkých, ale prejde vďaka odpruženiu všetko a po poskladaní to nie je opacha.

Jané Kendo

Concord Camino

Concord Wanderer

Z drahších modelov by som zvážila Cybex Priam alebo Bugaboo Fox, no tam je ten rozpočet už celkom iný.

Cybex Priam 3

Bugaboo Fox


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli