Ahojte,
Ako vyberáte pediatra pre bábätko? Na čo si dat pozor?
Pripadne nejake odporúčania na pediatra / pediatricku v Ke, najlepšie Ťahanovce ale kľudne môže byt aj iné sídlisko.
Dakujem
@luckabambulka dakujem krasne za radu
Tiež by som bola najradšej ak by sme mali lekara na sídlisku, ale zas nebránim sa ani tomu aby to bolo iné sídlisko keďže šoférujem a mám k dispozícii auto☺️hlavne mi ide o to aby lekár bol odborník a mal vzťah k deťom
Hľadala som aj tu diskusie ale všetko som našla iba z rokov 2010 až 2018😬 skúsim ale este raz pozrieť)
Este raz vďaka
ja ti už neporadím, náš pán doktor už išiel do dôchodku - ale vyberala som iba na základe odporúčania - bola som asi v 7.-8. mesiaci a jeden deň som sa vybrala ráno na polikliniku do čakárne ( spoločná pre cca 4 pediatrov) a pýtala som sa mamičiek čo tam sedeli ☺️ vyšiel mi pán doktor ku ktorému sme nepatrili podľa ulice. zapísala som sa na papier a keď som prišla na radu, vošla som a on že kde mám dieťa. a ja že v bruchu. a že či ma zoberie aj keď nepatrím k nemu. a on že zoberie, dohodnite sa so sestričkou, zapíše vás- a boli sme u neho od narodenia až do veku 22 rokov ☺️ a kebyže neodíde do dôchodku tak je syn u neho do 25 ( bol pediater a praktický lekár pre mládež do 25)
idealne co najblizsie k bydlisku, co najvacsi odbornik, co najviac skusenosti, a pre chlapca-chlap-ten azda najlepsie rozumie chlapcom...
Keď Ťahanovce tak buď Bednárova alebo Telepovska 🙂
Za nas bolo dolezite aby pediatricka bola vramci sidliska, idealne do par minut pesou chodzou aby ak je babatko chore nemuselo zdlhavo cestovat mhd/autom. Dalsim dolezitym kriteriom bol dobry feedback od znamych. Tiez dobre je nemat pediatricku napr vramci velkeho zdravotneho strediska kde sa premelie vela ludi a pripadne v cakarni by sa babatko vedelo nakazit (ak napr idete len do poradne a nic vam nie je) a posledna vec ktoru sme chceli bolo aby pediatrocka objednavala na presny cas a tak v cakarni nesedi 10 chorych deti naraz.
Nastastie sme taku pediatricku nasli, ale byvame na Terase. To je pre vas dost od ruky. MUDr. ADAMCOVA Poliklinika Terasa na Toryskej (2 atestacie).
V case ked som hladala pediatricku tu bolo uz viacero podobnych diskusii, kde radili dalsie lekarky aj vramci inych sidlisk, skuste pohladat ono je to dost opakujuca sa tema.