Výber pediatra

21. aug 2024

Ahojte,
Ako vyberáte pediatra pre bábätko? Na čo si dat pozor?
Pripadne nejake odporúčania na pediatra / pediatricku v Ke, najlepšie Ťahanovce ale kľudne môže byt aj iné sídlisko.
Dakujem

luckabambulka
22. aug 2024

Za nas bolo dolezite aby pediatricka bola vramci sidliska, idealne do par minut pesou chodzou aby ak je babatko chore nemuselo zdlhavo cestovat mhd/autom. Dalsim dolezitym kriteriom bol dobry feedback od znamych. Tiez dobre je nemat pediatricku napr vramci velkeho zdravotneho strediska kde sa premelie vela ludi a pripadne v cakarni by sa babatko vedelo nakazit (ak napr idete len do poradne a nic vam nie je) a posledna vec ktoru sme chceli bolo aby pediatrocka objednavala na presny cas a tak v cakarni nesedi 10 chorych deti naraz.
Nastastie sme taku pediatricku nasli, ale byvame na Terase. To je pre vas dost od ruky. MUDr. ADAMCOVA Poliklinika Terasa na Toryskej (2 atestacie).
V case ked som hladala pediatricku tu bolo uz viacero podobnych diskusii, kde radili dalsie lekarky aj vramci inych sidlisk, skuste pohladat ono je to dost opakujuca sa tema.

autor
22. aug 2024

@luckabambulka dakujem krasne za radu
Tiež by som bola najradšej ak by sme mali lekara na sídlisku, ale zas nebránim sa ani tomu aby to bolo iné sídlisko keďže šoférujem a mám k dispozícii auto☺️hlavne mi ide o to aby lekár bol odborník a mal vzťah k deťom
Hľadala som aj tu diskusie ale všetko som našla iba z rokov 2010 až 2018😬 skúsim ale este raz pozrieť)
Este raz vďaka

biba_18
26. aug 2024

ja ti už neporadím, náš pán doktor už išiel do dôchodku - ale vyberala som iba na základe odporúčania - bola som asi v 7.-8. mesiaci a jeden deň som sa vybrala ráno na polikliniku do čakárne ( spoločná pre cca 4 pediatrov) a pýtala som sa mamičiek čo tam sedeli ☺️ vyšiel mi pán doktor ku ktorému sme nepatrili podľa ulice. zapísala som sa na papier a keď som prišla na radu, vošla som a on že kde mám dieťa. a ja že v bruchu. a že či ma zoberie aj keď nepatrím k nemu. a on že zoberie, dohodnite sa so sestričkou, zapíše vás- a boli sme u neho od narodenia až do veku 22 rokov ☺️ a kebyže neodíde do dôchodku tak je syn u neho do 25 ( bol pediater a praktický lekár pre mládež do 25)

luxus10
26. aug 2024

idealne co najblizsie k bydlisku, co najvacsi odbornik, co najviac skusenosti, a pre chlapca-chlap-ten azda najlepsie rozumie chlapcom...

nikuska_gulicka
29. aug 2024

Keď Ťahanovce tak buď Bednárova alebo Telepovska 🙂