IPL epilátor - moja skúsenosť

4. feb 2025

Rozhodla som sa napisat moju recenziu, pretoze som sama dlho vahala, je to velka investicia a na tuto temu som prave na MK hladala diskusie. Kvoli ochlpeniu som sa velmi trapila a doslova mi to znemoznovalo v lete niekam ist, takisto partnersky zivot.. Asi to pozna kazda zena, ktora ma svetlejsiu pokozku a tmave tvrde chlpy. Rano som si oholila nohy a vecer som citila strnisko 🤦‍♀️ Bikiny ani nehovorim, zacervenanie, hroza.

Rozhodla som sa pre IPL epilator Bran expert silk pro 5, bol v akcii a vychadzal lepsie ako Lumea. Pouzivam ho na cele telo a je to neskutocne 🥹 Trvalo to asi 3m kym som videla vobec nejaky ucinok. Chlpky narastli ale zacali vypadavat. Potom uz rastli pomenej, neskor uz takmer vobec. Najlepsie je to na nohach, nad perou a v podpazusi, aj dolna cast intimnych partii ide, slabiny su super, doladujeme zvysok.

Ak vahate, nevahajte, mozem odporucit 🙂
Anonym z pochopitelnych dovodov

thirstymonk
4. feb 2025

Ďakujem za info, my sme s manželkou skúšali dokonca drahý laser u kozmetičky, akurát, čo sme jej tam nechali XY stoviek a chlpy rástli furt... tradovalo sa, že tak 5 razy a máš do smrti pokoj, no tak tudle... Skúsili sme to najprv len na pazuchy, ale nefungovalo.
3 mesiace to bez efektu používať by ma asi nebavilo, ale možno sa raz odhodlám 🙂

spanielka44
4. feb 2025

@thirstymonk za mna tiež nič moc na podpazuší žiadny výsledok a na nohach jedine na pistalach vypadlo pár chĺpkov a to som ho používala ozaj dlhodobo

nina004
4. feb 2025

@spanielka44 Mám rovnakú skúsenosť

autor
5. feb 2025

@spanielka44 Ake mas chlpky a ako dlho si to pouzivala?

spanielka44
5. feb 2025

Nepamatam si presne možno že rok/ dva roky a chĺpky mám tmavé a celkom sj hrube