icon

Kváskový chlebík

avatar
miskam333
16. jan 2021

Ahojte žienky chcem vás poprosiť či by ste mi sem nespísali váš oblubený recept na kváskový chlebik 🙂 Venujem sa tomu krátko ale velmi ma to baví .Skúšam rozne recepty a chlebíky boli chutovo super ale stále som nenašla to pravé orechové ak ma chápete 🙂 Velmi by ma to potešilo 🙂

avatar
adamadent
16. jan 2021

A máš razny alebo pšeničný kvások?

avatar
sapetka
16. jan 2021

@miskam333 ja peciem stale dookola psenicno-razny, spaldovy alebo turbo bez rozkvasu

avatar
lubka261
Autor odpoveď zmazal
avatar
jantato
16. jan 2021

ahojte, viete mi prosim aj poradiť ako si založím kvasok doma? ďakujem

avatar
sapetka
16. jan 2021

@jantato ja som si podla nelkafood

avatar
zuzulkazu
16. jan 2021

@sapetka nelkafood je super, ppskusala som vela ale jej recepty su najviac osvedcene-peciem anielsky chlieb-recept na jrj stranke... Topka

avatar
cyprula
16. jan 2021

@lubka261 presne tento receptík robím aj ja a sme na 100percent spokojný a strašné nám chutí 👍🤗🤓

avatar
jantato
16. jan 2021

ďakujem Vám 😍

avatar
miskam333
autor
17. jan 2021

@adamadent mam ražný 🙂

avatar
miskam333
autor
17. jan 2021

Jééj super dakujem určite vyskušam a dám vediet 🙂)

avatar
lubka261
Autor odpoveď zmazal
avatar
jantato
17. jan 2021

@lubka261 no prave dnes som zarobila kvasok, tak uvidim, vyskušam či sa mi podari, ale ďakujem, možno sa ešte ozvem 😅

avatar
katkaretro
9. apr 2021

@lubka261 a keď do rozkvasu pridáš ostatné ingrediencie, tak koľko necháš ešte kysnúť?

avatar
katkaretro
9. apr 2021

Baby, mám probém že pri pečení mi zakaždým pukne chlieb, posielam foto, viete prečo ?

avatar
lubka261
Autor odpoveď zmazal
avatar
lubka261
Autor odpoveď zmazal
avatar
katkaretro
10. apr 2021

@lubka261 takže myslíš že krátko kysol? hmm...12 hod. cez noc a potom ešte 3 hodiny. Dávam ho kysnúť do rúry, tam je rovnaká teplota vždy. A tvoj kvások má bublinky stále? myslím ten materský v chladničke. Lebo môj nemá 🙄 , ako ho "opraviť" aby
mal pekné bublinky? Ale inak v rozkvase keď som ho išla zmiešavať , tak vnútri bol pekne vybublinkovaný aj keď som ho zarábala z nebublinkového ....poraďte prosím kde robím chybu

avatar
monika2525
14. nov 2021

@lubka261 prosím vás a používate asi 750g osatku pri tomto recepte?

avatar
lubka261
Autor odpoveď zmazal