6 mesačná dcéra odmieta mlieka a papá iba tuhú stravu
24. feb 2012
Moja dcera ma skoro 6 mesiacov uz mesiac odmieta mlieko nevipije ani kvapku inac podavam france light ;; zato prikrmi miluje zemiaki zeleninu a meso mixovane ;;;nechce ani mliecne kasicki ;;;puding si sem tam da ;;;; neviem ci je to v poriadku ak nepije uz mlieko zato uz papka vsetko;;; ale nic mliecne nechce dakujem
Predošlá
Strana
z2
@edie63 nie nevyznelo, bola som podráždená z toho, že druhá mamička mi tu písala, ako keby som napchávala svoje dieťa cukrom, jednoducho som potrebovala iba poradiť ohľadom mlieka a nie tu riešiť kaše a aby som vyznela že pchám do svojho decka dobrovolne kilo cukru denne, keďže ja som nechcela dať ešte ani len jogurt-že má čas
Predošlá
Strana
z2

@koralinka nie, to urcite nie je kvoli tomu, ale ona este mlieko potrebuje, tak aby si to nejako nahradila, jedna alternativa su tie instantne kase s cukrom (aj moja dcera ich zjedla a dost, ale tiez nechcela mlieko a potrebovala som nejaku nahradu) alebo tie, o kt. som pisala a tie su o nieco zdravsie. Moja dcera ma tiez rada sladke jogurty a pudingy a pod. veci, ale ked zacala ich jest vo vacsich mnozstvach, vtedy som zacala rozmyslat nad inou alternativou (mlieko dodnes pije iba malo, ale aspon nieco). Ja som to nemyslela v zlom, ak to tak vyznelo, tak sorry. 🙂