Ako naučiť dieťa na umelé mlieko z fľaše, keď je kojené?

margaret24
9. jún 2020

Ahojte mamičky.. chcela by som sa s vami poradiť .. mám taký problém ,mám už len mlieko v jednom prsníku a strašne to boli pri kojení a aj keď sa mi napĺňa prsník mliekom .. chcela by som malého odstaviť už .. čo by ste mi poradili na zastavenie laktácie a ako naučiť malého na umelé mliečko ..
budem rada za rady ktoré mi tu napíšete.. 🙂

veronika_1991
9. jún 2020

@margaret24 ahoj, ja som musela prestať kojit zo dňa na deň kvôli liekom... Malinka prijala fajn fľašku, ale iba Avent, pri iných sa rozplakala a nechcela ťahať. Tak vyber takú fľašku čo má podobný tvar ako bradavka.
A hlavne že by sa nemali striedať mliečka, ja som pár vyskúšala, doktorka ma zvozila, že to sa nemôže, ostala som pri tom čo sa mi pozdávalo najviac a maličká je spokojná 🙂

margaret24
autor
9. jún 2020

@veronika_1991 maly sa stále tuli k prsníku a nenútim ho ale mu ponúkam mliecko čo som kupila ..

margaret24
autor
9. jún 2020

@veronika_1991 aj šla by som sa spýtať ty si niake tabletky mala na zastavenie laktácie ?

veronika_1991
9. jún 2020

@margaret24 Nedávala som si žiadne, a to som mala strašne veľa mlieka (bola som z toho smutná, že nemôžem ďalej kojit)... Odstrekovala som si stále v dlhších intervaloch, potom už iba ráno a večer, a mlieko sa stratilo samé v priebehu dvoch týždňov to myslím že bolo... Ono sa hovorí, že aký je dopyt taká je ponuka, tak toho mlieka sa tvorí stále menej a menej..

siska53
9. jún 2020

@margaret24 no..ja som u nasej neuspela.. rozne flase, rozne dudliky.. naučila sa az v roku.. ale..musis jedin skusat.. hlavne ak nemas mlieko. Ja som mala, len som.mala.ist na operáciu, tak som naodsavala a ona nic , nechytila sa, ani ked som nebola doma.. nastastie uz bola na 3 prikrmoch.. tak museli pridat dalsie dva.