Ako prejsť z kojenia na umelé alebo kravské mlieko?

latarina
17. aug 2017

Ahohte. Ako prejst z kojenia na ine mlieko. Lebo nechce pit ani bebu ani sunar. Mam vyskusat viac druhov mlieka??? Je nauceny na cicku lebo v noci chce spat pri mne.

ysseba
17. aug 2017

Tak predstav si, že by si o mlieko prišla zo dňa na deň.... Proste by si nemala. Čo by sa stalo? Ak bude hladné, dá si aj to umelé, dieťa má pud sebazáchovy, určite by neumrelo od hladu, ale dalo by si Um.

lili303
17. aug 2017

Naša bola kojena. tiez nechcela ani sunar ani ine ved vobec sa to nepodoba mlieku. od roka sme ju učili aspon na kravske ale ani to.. asi 2 mesiace len jogurty a pribinačiky mliecne vyrobky jedla. Niekde som čitala ze lepsie je ak ponukne mlieko niekto iny nie mamička. Tak nakoniec moja mama ju naučila a doteraz pije a uz bude mat 3 roky. Maleho som prave odstavila som zvedava ci bude chciet uz mal 1 rok.

juhseverzapad
18. aug 2017

V prvom rade odnaučiť od spania s tebou na prsníku.A ako napísala @ysseba, dieťa hladom neumrie. Koľko má mesiacov?

latarina
autor
6. sep 2017

@juhseverzapad bude mat koncom septembra rok.

krissmac
6. sep 2017

@latarina mojmu malemu chutilo to z dm tusim znacky babylove bio mliecko 🙂 skus to.. aj chutovo je dobre 🙂

alenky
6. sep 2017

@latarina Riesim to iste. Syn bude mat koncom septembra rok. Skusala som podavat um a odmieta chce iba prsnik. V noci ked chcem spat spi so mnou na posteli, kojim ho este tak 2x v noci, pocas dna 1x. Nastastie chce cumlik tak mu davam na noc. Uz by som ho chcela odstavit aj ja, ale je to este pre nas pohodlne aj ked to niekedy velmi boli pretoze uz ma zubky...

juhseverzapad
6. sep 2017

@latarina Tak to už je veľký chlap. Daj mu kľudne kravské s trochou granka na noc a mal by ti normálne späť.

tarvika
6. sep 2017

je nejaky specialny dovod okrem veku ze ho chces oducat od prsnika?