Ako sa dajú spevniť prsia po ukončení kojenia?

lulu2407
3. apr 2008

Ahojte mamicky, chcem sa spytat a aj poradit, ako si viem sprevnit psia po kojeni. Ked boli plne mliecka, tak boli uzasne pevne a teraz nemaju ziadnu stavu 🙂 Rozmyslala som aj nad tabletkami Decolen, uziva ich niektora?

zuzidr
3. apr 2008

ahoj,ja síce ešte ráno a večer kojím ale tiež si za chvílu prsia môžem zapraviť do teplákov....hrozný pohald.

vďaka za vystužené podprdy 😀 😀

tiež uvítam nejaké rady... 😀 😀 😉

lulu2407
autor
3. apr 2008

Ja som kojila len 3mes., odislo mi mliecko, ale aj tak by som s tym rada nieco spravila. Ked su vo vystuzenej podprsenke ako pises tak sa to este da, ale to aby som si aj na dovolenku kupovala vystuzene plavky. Pocula som, ze tie tablety Decolen su dobre, sno stoja nieco cez 1.000Sk a zacnu ucinkovat az pri druhom baleni, dobre vymyslene 😀

marcelka11
3. apr 2008

Tabletky Decolen mam odskusane a mne vobec nepomohli. Este pred tehu som vybrala 3 balenia a vobec nic. Uz by som ziadne tabletky na spevnenie a rast poprsia nekupila. Ale asi ako vsetko je to individualne.

tilly
3. apr 2008

vďaka bohu za push upky 😀

lulu2407
autor
3. apr 2008

Marcelka mas pravdu. Reklama je jedna vec no skutocnost ina. Ale zrejme je to naozaj individualne. Ako posledna moznost by boli silikony 😲

mouse
3. apr 2008

Ja som si prsia natierala kremom Bystol, sice nie kvoli spevneniu, ale kvoli uzlinkam a druhotny efekt bol zvacsenie a spevnenie 🙂 .

lulu2407
autor
3. apr 2008

Ten krem sa da zakupit v lekarni alebo bezne v drogerii?

mouse
3. apr 2008

To neviem, ja som si ho kupovala vzdy u kamaratky v jej relaxcentre. Skus pozriet na nete

renika
3. apr 2008

lulu, dobrá téma. Aktuálna pre mňa 😖 Síce ešte kojím, tak ani neviem ako budú moje prsia vyzerať, keď skončím, ale mám silný pocit, že to žiadna sláva nebude. Takže Decolen nič moc, ako čítam 🙄

nevesta
3. apr 2008

Renika, velmi zle 😉

renika
3. apr 2008

nevesti, ty si ich tiež skúšala? A tá cena 😖 Za tú, by to mohlo niečo urobiť 😠

lulu2407
autor
3. apr 2008

Pozri si Reni o Decolene nieco na nete, tiez su tam prispevky od zien, ktore tieto tablety uzivaju a maju nato pozitivne reakcie, naozaj je to individualne. Ta cena ma trochu odradila, ale krasa nieje zadarmo 🙂 aspon keby to zacalo ucinkovat po par tabletach a nie az po dalsom baleni, ale viem, ze taraz je akcia na 120+60 tabliet.

weja
3. apr 2008

moja skusenost - deti sice nemam, ale Decolen som si kupila aj ja, uzivala som ho asi 3 mesiace - chcela som byt pekna pred svadbou 😀 - ale tiez mozem povedat, ze ziadny velky zazrak sa nekonal... pocit pevnejsich prs som sice mala, ale bolo to skor pocitove (take napatie ako pred mrchou), navonok bez vyraznejsej zmeny... 😒
to uz lepsie vysledky dosiahnete cvicenim na prsne svalstvo + pouzivanim nejakeho spevnujuceho kremu na poprsie (na znacke podla mna nezalezi, ide skor o tu pravidelnost + cvicenie k tomu...)
...vlastna skusenost... 😉

janulka7
3. apr 2008

Baby, mam znamu ktora ma tri deti a ma prsia bez jedinej chybicky, vsetky odkojila . Zazrak je v tom ze jej gynekolog povedal aby si prsia sprchovala studenou vodou, a vyzera to tak ze to fakt robi zazraky. Som v tom ze zacnem aj ja ale akosi ma to poprvej sprche vzdy jodradi. 😅 Ona fakt ma prsia pevne a vzdy hovori ze je to vdaka sprche. tak neviem. skuste . ale aj podla mna cvicenie robi vela.

lulu2407
autor
3. apr 2008

Janulka, ta sprcha pomaha pocas kojenia alebo aj 5mes.po ukonceni kojenia

nevesta
3. apr 2008

Nie neskusala, len ze tie prsia po kojeni vyzeraju hrozne 😉

lulu2407
autor
3. apr 2008

No, tak nic ine, len opat cakat mimi a budeme mat krasne plne prsia 😅

wladka
3. apr 2008

ja som kojila 17 mes.. tak si predstavte.. uz nie su to take marhulky, zrele, plne , krasne.. 😉 ale ako vyssie spomenute, ziadna stava..

tiez som hladala prostriedky, jak tomu napomoct.. pouzivam krem od Avon an spevnenie poprsia, vonia krasne to ano.. 😵 ale ci ozaj, ani nie.. 😖 .. tiez som citala ze decolen, ale to ma odradilo.. barsco tam moze byt.. zvazujem, ze behnem za gyndosom, nech mi predpise hormony 😝 😝 😀 .. ale zas tucna nechcem byt, som dost nachylna na priberanie.. boze, jake komplikovane.. 😅 🙄 ..

co sa tyka studenej sprchy, to som robievala aj ja.. lenze ked kojite, neodporuca sa.. 😒 stiahne to mliecko. ak este chcete kojit, tak nie..

esteze su push- upky 😀 .. 😵

lulu2407
autor
3. apr 2008

Ako tak citam, tak jedina zachrana su push-upky ☹

wladka
3. apr 2008

a cvicenie 😝

lulu2407
autor
3. apr 2008

Wladka, myslis si, ze ovisnute prsia, ktore mi pripadaju take ... neviem najst ten spravny vyraz sa daju spevnit cvicenim?

wladka
3. apr 2008

ty si taky isty optimista, ako ja.. 😉 😀 ..to vravim aj ja kazdemu.. ale nedaju si povedat.. 😝 .. preto ani necvicim 😀

yanikovamamina
6. apr 2008

Maly ma uz dva roky a este stale.... Dufam, ze coskoro sa mam podari prestat.
Inak cvicenie nemusi byt nijaky zabijak.

Vyskusajte robit hroznu grimasu, kutiky ust celkom dole asi takto ☹
Pritom sa posilnuje svalstvo od krku az k prsiam. Ked som to robievala-kazdy den raz asi 15 "grimas"
po par tyzdnoch mi zacali ozaj "skakat" prsia hore pocas tohto cvicenia (pochopili??)
Odporucam, len keby clovek vydrzal...

dahlia23
13. apr 2008

Ja som naivne dúfala, že keď nabehnem na HA, tak sa mi tie prsia zmenia, že to bude to, čo bývalo pred tehu a kojením. No, veľký omyl. Takže tiež by som uvítala nejaký spoľahlivý recept, ale úškleby a studená sprcha ma skutočne neláka. Na to cvičení však môže niečo byť.... Žeby som oprášila veci do posilovne? 😅

ifrimka
13. apr 2008

skuste si dat ruky do urovne prs, chytit sa za zapastia a tlacit smerom ku laktom (lepsie ako tlacit dlane do seba podla mojej skusenosti...)

zulok
14. apr 2008

ahojte , ja sa chcem spytat na tu studenu sprchu a to ked sa este koji? alebo az ked sa prestane, nezastavi to mliecko? ta studená voda, lebo sa hovorí, že aby bolo mliečko tak tepla voda.. a to aj ked su stvrdnute prsniky. Sice kojim kratucko, ale uz vidim, ze ich budem moct za par mesiacov rolovat do podrprsenky 😅

kukulik30
14. apr 2008

No baby, ja som dojcila rok,a tiez by som privitalanieco, co by mi aspon trochu zmenilo vzhlad poprsia, i ked to nie je take hrozne... 😉 ale urcite nechcem mat poprsie ako usi kokerspaniela 😀 😀 😀 , mne sa ale nechce cvicit, tak neviem, ta sprcha sa mi pozdava, ked uz nic, tak aspon otuzujem 😀

kukulik30
14. apr 2008

to co spomina ifrimka, to poznam, ale nikdy som to necvicila intenzivne, asi by som mala zacat, co myslite 😉

jejke
14. apr 2008

To nemyslíte vážne, 😲 ja som tiež kojila rok aj niečo ,obe deti.Neľutujem?,absolútne nie!!!!
Nuž, vedela som že nebudem mať postavu ako predtým a bolo to moje rozhodnutie sa ich "vzdať" .Počula som že pri kojení sa studenou sprchou nemá prsia šokovať, môžete tak stratiť mliečko, skôr som toho názoru že mastiť krémikmi na napínanie pokožky, proticelulitidové/nemám overené, tiež som v štádiu skúšania 😅 / a masírovať, to pomáha najviac.
Mne sa pôvodný objem už nikdy nevráti, všetky podprsenky sú mi veľké a som aj rada 😉 vždy som sa blbo cítila keď pohľady smerovali nie do mojej tváre ale na hruď , tak teraz to už nehrozí 😀

yanikovamamina
15. apr 2008

Nikde som tu necitala, ze by niektora z nas lutovala, ze sme kojili/kojime, alebo snad hej?????
Ja osobne vobec nelutujem, ale ked uz som dala dietatku, co mu patri, preco sa teraz nestarat trosku o seba-
pripadne manzelika? Nemienim vobec nic riskovat pocas kojenia ani kremy, ani studene sprchy, ale potom, preco nie? Inac ludia, nech sa dari!