Baby, viete mi poradit mala ma mesiac a posledne tri dni ma zacali strasne boliet bradavky, ked sa prisava par sekund a potom preslo ale na lavom uz boli aj potom.,, je to neskutocna bolest :( nic na nich nevidim sem tam ked papa ako keby sa "supali", bolia aj na dotyk. Um nedostava iba kojim
@priora zrejme mas nejaku infekciu, kvasinkovu napriklad. vtedy zvyknu boliet. Alebo nespravne prisatie.
Az teraz kukam ze to mam cele cervene
ja som mala obcas bolestive bradavky. nebolo to prijemne. velmi mi pomohla mast bepanthen. je taka jemna a hojiva. ukludnila mi bradavky a mohla som v pohode kojit dalej.
mile maminky nekojim ale hladam temu s prispevkami žien ktore riešia choroby prsnikav bola by som velmi vdacna ak by ma vedel niekto nasmerovat skupina,diskusia hocičo
mne ich moje deti rozhryzli a tym, ze boli vysusene boli popraskane, tak som si ich premastovala pravidelne bepanthenom, ktory sa nemusel umyvat, detom nevadil a tak som pokojne mohla kojit dlho🙂
A ako dlho kojis? Skus pouzit bepanhen alebo lanolinovu mast.. aj v DM maju na bradavky. Vela vetraj .. aj si vytlac MM na bradavku a nechaj uschut..