Chránia prsné klobúčiky bradavku pred pohryzením?

simik14
28. apr 2015

Dobry den chcem sa opytat ci prsne klobuciky chrania bradavku len pred prasklinami zo zaciatku dojcenia alebo aj pred uhryzenim uz ked ma dieta zubky nikdy som to nemala ani som to nepotrebovala tak sa teraz pytam aby som to nekupila zbytocne dakujem

margarita
28. apr 2015

pokial viem to nesluzi na ochranu bradaviek, ale pri vpadnutych bradavkach to vytvara ten potrebny podtlak aby sa napriamili a mohla si uspesne dojcit, babetko sa dokazalo prisat.
ja som ich nikdy nepouzivala sama, tak neviem, ale co som videla kamosky alebo baby v porodnici...

stepanka274
28. apr 2015

No mne veru pomohli, pri prvom doetati som mala velmi popraskane bradavky a veru klobuciky mi dost vtedy pomohli

andromeda_ja
28. apr 2015

Klobuciky sluzia na pomoc pri problemoch pri prisati. Ako chranic proti pohryznutiu sa nepouzivaju, lebo dietatko si s nimi nevie vytahat vsetko mliecko a ked nejde, tak sa rado zahryzne 🙂 Ak sa dietatko zahryzne treba mu stlacit nostek alebo dat do kutika ustociek prst a ono ju pusti. Nevytrhavat.

sharlotta
28. apr 2015

Klobuciky sluzia jedine na to, aby zena prisla o mlieko a prestala dojcit. Vsetky problemy s dojcenim sa daju riesit inak, ako klobucikmi. Dietatko obycajne pri dojceni nehryzie. Hryzenie ma svoju pricinu - cumlik, znizena tvorba mlieka, nutenie na prsnik...

esterba
28. apr 2015

Ak si zacnes davat klobuciky az vtedy, ked uz idu zubky, tak to hryzenie skor vyvolas, ako sa ochranis. Ved uz je naucene pit svojim sposobom. Dieta vie sat bez toho, aby sa zuby dotkli bradavky, maximalne ta raz - dvakrat pichne spociatku.

dollynkaa
28. apr 2015

ja som kojila iba s nimi a nemala som ziadne problemy

milota164
28. apr 2015

ja som si ich kupila tiez ale nepouzivala som ich vobec.kamaratka ich pouzivala ked ju boleli bradavky

wmajka
28. apr 2015

Ja kojim cez klobuciky uz 9 mesiacov, inak mi to nejde lebo mam ploche bradavky, ale proti kusaniy ti nepomozu. Ak si ich nepotrebovala doteraz tak ich urcite nekupuj. Dietatko bude mat pocit ze ma v pusinke daci umele a bude hryzt ako do hryzatka.