icon

Čo robiť, keď dieťa odmieta dojčenie?

20. jan 2025

Ahoj mám doma 9 mesačnú. Chcela by som ešte dojčiť lebo viem že to je už posledný krát v mojom živote. 🥲 Babatko však odmieta dojčenie počas dňa. Bez vzpierania to ide len keď sa zobudí v noci prvé dva razy. Cítim že mám aj málo mlieka a preto sa jeduje lebo jej hneď netečie. Čo s tým? 😢

really8
20. jan 2025

Rob co chce babatko. Ono nie je nastroj na plnenie tvojich cielov

basska_b
20. jan 2025

Nie si mozno tehotna? 🤔 jaj pockaj, nechcem sa dotknut, pises ze je to poslednykrat. Nevadi, mozno ju len viac zaujali prikrmy ako prso, nechajte si to kludne len na noc, o mliecko neprides

ivik4
20. jan 2025

Prisposobit sa babätku
Dojcenie je preň, nie pre Teba

saxana000
20. jan 2025

Moja sa odstavila v 5 mesiaci strasiu som kojila do 15 mesiacov.tebe sa chyti aspon v noci moja ani to nie.jednoducho som sa zmierila s tym ze je po kojeni a presli sme na umele mlieko babo je spokojne a to je hlavne.kazde babetko je ine.nutit ju nemozes.ak chces mozes si mliecko cez den odsavat a davat jej ho z flasky..

lauruska_sumienka
20. jan 2025

je to len a len na tebe. ak mas naozaj seriozny zaujem o dojcenie, volaj laktacnu. poradi pomoze, podpori. treba si vsak uvedomit, ze zvratit stav chvilu trva a netreba cakat ze po 1 navsteve bude vsetko tak, ako to bolo pred mesiacmi.
PS: ak by ti jedna laktacna nesadla, nie je hanba ak si zavolas inu ktora ti bude vyhovovat ;)

orini
24. jan 2025

Ked boli taketo fazy ja som dala najprv trosku cucnut vodicky z flasky a potom uz dieta normalne pilo kolko potrebovalo z prsnika
A dojcit v polospanku sa este odporuca, vtedy nevymyslaju 🙂

autor
24. jan 2025

@orini u mojej polospanok neexistuje :D keď ju cez deň počas spánku zoberiem nakojiť tak je už potom čulá