Dlhá cesta s 2-mesačným dojčeným bábom

13. mar 2025

Ahojte, potrebujem poradiť. Chystáme sa s 2 mesačným bábom autom cestu dlhú 1600km. Plne kojím, zvažujem kúpiť fľašu, na vodu, čajík...v pláne je ísť tak, že stáť každé 2h na cca pol hodinku...a stihnúť prebaliť, nakojiť. Je to reálne? A ešte čo odporúčate šatku na kojenie, či šál? Či len nejakú moju šatku? Na čo sa pripraviť, nejaké rady, vychytávky, hocičo. Budem vďačná. Ďakujem.

lucia13022023
13. mar 2025

Ja len ze 2m nepotrebuje vodu ani čaj.

natall113
13. mar 2025

Načo mu chceš dávať vodu a čaj? To kojené dieťa nepotrebuje

denkabemommy
13. mar 2025

Nepotrebuješ ani šatku ani šál na dojčenie, veď to vybavíš aj v aute, tam sa na teba nebude nik pozerať či? Ideálne máš cca každé 2-4h dieťa dať aj na 15minut na bruško (ak vtedy nebude spať) nech nie je stále skrčené v sedačke. Inak to v pohode také mimino zvládne. Asi aj lepšie ako dospelí

angeli121212
13. mar 2025

Ja len či máte odskúšané už kratšie trasy ako to zvláda?

kika2810
13. mar 2025

Zvladnut to zvladne. Najdolezitejsie je a y malo spravnu sedacku a aj spravne nastavenu. Daj si skontrolovat v predajni detivaute.sk baby su tam odbornicky

spenat9
13. mar 2025

Naplanujte si to tak aby ste co najdlhsi usek isli v noci.. ale tiez si myslim ze s tak malym babom nebude problem, ak ho nebolieva brusko tak si myslim ze prespi vacsinu cesty

nikushka8
13. mar 2025

Odporucam kupit akreditované vanicku,ktora sa moze pouzivat ako autosedacka. My sme tak jazdili "len" 500km trasy,no nemuseli sme casto zastavovat,lebo babatko nemoze byt dlho skrcene. A vodu netreba,ked sa zobudi, spravite prestavku na kojenie

siska53
13. mar 2025

Stojte cca tak, ako sa zvykne dojcit. Prebalis, nadojcis, idete dalej.. ale urcite majte nacvicenu cestu, babo by mali byt na auto zvyknute.

janinah
13. mar 2025

Preco nejdete lietadlom?

autor
13. mar 2025

@janinah financie, sme 5ti