Je imunita od matky aj v mlieku?
Ahojte..mam mes dieťa a starší ma bolest hrdla..ja som to os neho nechytila..je imunita odo mňa aj v mlieku?..bojím sa aby to nedostal malý.
@login1234 ja už som na jeho choroby odolna
No to je otazne, mne aj sama pediatricka povedala ze teoreticky tieto male deti su chranene kojenim ale ze realita taka jednoducho nie je… zalezi co to je no. Moj maly chytil vsetko od starsieho bohuzial aj ked som kojila
Tak urcite percento protilatok urcite, ale je naivne si mysliet, ze to dietatko nemoze chytit... moze a casto aj chyti... bohuzial...treba co najviac deti od seba izolovat, aspon v tom najhorsom obdobi choroby...
Prosím ťa. Ja som kojila oboch do roka a pol. Syn býva často chorý. A začalo to od pôrodnice soplami,čo som chápala ešte po pôrode. Reálne prvý krát bol chorý keď ešte nemal ani 3 mesiace. Takže tak
Och, kiezby to na 100percent fungovalo. Mladsieho kojim doteraz (uz len 1x denne a dva roky ma o par dni) a chytil kazdu chorobu co starsi doniesol zo skolky. Vlastne, ten mladsi bol horsie a castejsie chory nez starsi. Doktorka vravela, ze to tak byva, nazvala to syndromom druheho dietata 🤷♀️.

Ano, protilátky su uz u teba v mlieku