icon

Laser počas dojčenia

pupivrca
26. máj 2020

Ahojte baby, neviete ci mozem podstupit odstranenie pigmentovych skvrn laserom pocas dojcenie? Dakujem

luccija
26. máj 2020

Hlavne nie teraz, keď je slnko.Pocas tehotenstva sa nesmie a myslím, že aj pri kojeni

lila2510
26. máj 2020

Ja pracujem s IPL, podobne ako laser, no nie je doporučene robiť nejaké úkony počas tehotenstva ani počas dojčenia. A samozrejme, že v žiadnom prípade cez slnko. Radšej si počkať kým sa bude dať.

pupivrca
autor
26. máj 2020

@lila2510 a moze sa nieco stat dietatu? Ja som este neporodila, asi za 2-3 tyzdne. Takze som chcela pockat do jesene. Lebo ja mam ten flak uz dlho a strasne mi to lezie na nervy. Uz som raz bola na laseri a dojcila som 1. Dieta, vtedy ma to pravdu povediac ani nenapadlo ze to moze byt nevhodne...

lila2510
Autor odpoveď zmazal
lila2510
26. máj 2020

@pupivrca Pri dojčení by to už nemalo mat žiadny vplyv na dieťatko, keď už bude vonku, pretože na mliecko by to nemalo mat vplyv, ono by som skôr povedala, že ten pigment môže ešte zafungovať inak. Na Tvojom mieste by som keď tak po pôrode pockala aspoň mesiac-dva a potom by som šla skúsiť.

pupivrca
autor
27. máj 2020

@lila2510 ok dik za radu, tak som to aj chcela ze cca v oktobri ked uz nebude slnecno