Láska a dojčenie
Ahojte žienky, musím sa vyrozprávať. Milujem materstvo, moja malá je náš najväčší dar. Pre niekoho možno hlúposť, ale ja som si všimla, že keď ju kojím z ľavého prsníka je taká spokojnejšia. Ako keby vedela, že je to od srdca. Máte podobnú skúsenosť?
Moja sa už tri roky koji len z pravého, ľavý nemala rada od začiatku..milujem ju nadovšetko .je to o prsníku,ten ľavý mám viac vazivovy podľa Sona,pravý viac zlaznaty, čiže sa jej lepšie ťahalo a ťahá z toho pravého zlaznateho
mojmu malemu je to absolutne jedno, hlavne, ze dostane prso a rychlo 🙂
Srdce je ,,len” ľudský orgán nič viac a nič menej 😅 takže tým to určite nieje
@decentman a tie mamičky, ktoré nemôžu z akéhokoľvek dôvodu kojiť, alebo majú detičky adoptované, ich nemilujú? Lebo to nie je od srdca? Je to nezmysel.
To akože vážne? Len aby z toho nebola časom až "opičia láska".
Okrem toho že srdce je orgán a emócie z neho naozaj nevychádzaju, je umiestnené takmer v strede hrudníka, je len mierne do ľava, takže za ľavým prsníkom určite nie je.. nechcem ti brať radosť, deti sú ozaj dar, ale kojenie je kojenie a má len takú moc akú mu prikladas..
Žena svoje dieťa ľúbi bezohľadu na dojčenie, či nedojcenie...
Obe moje deti mali trosku radsej lavy Lebo z neho lepsie tece. . Babatko vnima tlkot tvojho srdca rovnako na oboch stranach.
Lepšia poloha, lepšie tečie. Môj na začiatku uprednostnil ľavý, lebo lepšie som ho tam vedela uložiť, neskôr opačne chcel pravý, neviem ani prečo. Potom mu to bolo fuk, hlavne ze mal cici. 😁Čiže nič iné za tým nehľadaj, matka dieťa vždy kŕmi "od srdca" teda miluje ho nech akokoľvek papa.
@decentman mam skusenost ze z laveho ide lepsie..z racionalnych dovodov, mozno aj tie zlazy su vacsie, lepsia poloha, vyssi dopyt vyssia ponuka...lasku mam rovnomerne v celom tele...obe moje oci sa pozeraju na dieta s laskou, obe ruky sa ho s laskou rovnakou dotykaju, obe usi vnimaju s rovnakou laskou...ale prepinalo mi po porode tiez vselijako, nevadi, to prejde, to su aj hormony...pride obdobie vzdoru a vrati ta to na zem
Nas tiez, je to polohou. Ale ked chces romantiku, tak ja Ti to kazit nebudem 😉❤️
z laveho jej lepšie tečie, ma lepšiu polohu 🙂

@decentman späť nohami na zem - má zrejme lepšiu polohu.