Má niekto skúsenosti s kvapkami BabyCalm?

dadinka123
21. sep 2010

Ahojte, má niekto skúsenosti s kvapkami BabyCalm? Mám 1 mesačné bábätko a pri brušných kolikách nám boli doporučené tieto kvapky, ale malinká strašne plače aj tak.

piskotka81
21. sep 2010

Pouzivala som ich u malej.Mam pocit,ze pomohli len na chvilku.Vyskusali sme snad vsetky dostupne sirupy na koliky a nic.Potom nam poradili rascu a ta pomohla.Kedze som kojila,tak som rascovy odvar pila ja.Skus si vyvarit rascu a podla toho ci kojis alebo nie,vypi to ty,alebo davaj malej po lyzickach.Skus,ked to nepomoze,tak ani neposkodi.

zanin
21. sep 2010

Ale pozor na fenikel ten nedavaj v ziadnom pripade. Nam sa osvedcil Sab simplex. A pouzivali sme ho aj ked uz bol vecsi a mal problemy s bruskom. 😉

natalise
23. sep 2010

ja som pri starsej pouzivala baby calm, jediny sa mi osvecil. mala hned stichla. no pri druhej nepomaha. tej pomaha zasa sab simplex. podla mna je to individualne. treba vyskusat viacere a uvidis.

ivanka85
24. sep 2010

aj my na ne pozerali ako na poslednu moznost, ktora nam este hadam pomoze a nestalo sa..je pravda, ze obsahuju fenikel a ten nam dobre vobec nerobi..ako tak nam pomaha espumisan a biogaia..