Mám problémy so stolicou

ruza88
3. feb 2017

Ahojte mamicky.Mam problemy so stolicou.Zacalo tim ze po porode som musela uzivat zelezo.Dost co vsetko ide do mlieka tak mi dali aj to zelezo.Som uz pol roka po porode.Chvilkami sa mi to ustalilo a bolo dobre. V poslednej dobe je to cim dalej tim horsie.Stolicu mam pravidelnu ale pravidelne mi tecie z konecnika krv.To myslim doslava ze tecie.Poradte co mam robit nechcem prestat kojit svoju dceru,ale uz sa zacin anm bat.Nemal niekto podobne problemy?Ak hej ako ste to riesili?Dakujem vopred za rady

mariamaria88
3. feb 2017

@ruza88 Prepac ale stolica v krvi moze mat x pricin....NERIES TAKUTO VEC NA FORE A UTEKAJ K DR!!

pimpa12
3. feb 2017

U mna to boli hemeroidy. Tiez bolo wc plne krvi a kazda navsteva toalety znamenala ukrutnu bolest. Ale moze to byt hocico.

sugarfree999
3. feb 2017

krv v stolici nie je vobec sranda. bez k lekarovi.

hanka1674
3. feb 2017

To nie je sranda, ako dlho už máš problémy? Ja keby mám krv v stolici tri dni tak už utekám k lekárovi pre istotu. By som sa bála. Len tak to ti poradím, ešte sa mi nestalo, že by som mala podobný problém

sense
3. feb 2017

ak je krv cervena teda cerstva mozes mat poraneny konecnik, hemoroidy, prasknuta cievka
ak je krv stara tak to moze byt odniekial z criev, pricin moze byt mnoho ...ja ked som uzivala zelezo tak som mala zapchu alebo velmi tvrdu stolicu a tak som mala krv pomohl krem na hemoroidy a zvyseny prijem z vlakniny, ale vzdy to bolo len par kvapiek niezeby zo mna tieklo,

takze rada vypnut kona a smer doktor

volterra
3. feb 2017

tehotenstvo a pôrod veľmi často spôsobujú vznik hemoroidov. Pokiaľ si mala normálnu stolicu a tá ti nepodráždila ten hemoroid, môže byť, že si o ňom ani nevedela. Užívanie železa zase spôsobuje tvrdú stolicu a vtom prípade si si mohla ten hemoroi už podráždiť, až praskol. To väčšinou spôsobuje dosť masívne krvácanie. Najlepšie by bolo pre teba ísť s tým čo najskôr k lekárovi, lebo zase toto krvácanie ti môže spôsobovať stratu krvi a tým pádom aj železa, znovu by si ho musela brať, znovu tvrdá stolica atď. nekonečný kolotoč.

san_dra11
3. feb 2017

krv v stolici nie je nic dobre, to treba riesit co najskor s lekarom, nemusi to byt nic vazne ale aj moze takze urcite by som navstevu lekara neodkladala 😉

17alexis
3. feb 2017

@ruza88 Začínajúce hemoroidy - pravdepodobne na to pomôže Ascorutin. je to na posilnenie ciev. Stačí ísť k všeobecnému dr a on ti to predpíše.

ruza88
autor
3. feb 2017

@17alexis dakujem,to yb zrejme asi nebolo vhodne ked kojim este

katarinamarkova
3. feb 2017

@ruza88 ako sa riešia podobné problémy?
jednoducho. návštevou doktora.
návšteva doktora nijako nevplýva na dojčenie.

môže ti byť hocičo, nemusí ti byť vôbec nič.
môže to byť len tým, že stále berieš železo, či už samotné ako doplnok, alebo ako súčasť nejakých vit. preparátov, alebo ako súčasť tvojej bežnej stravy ho máš primoc.
možno stačí len normálne upraviť stravu.
možno máš iný super vážny zdravotný problém ktorý sa s tebou takto ešte dalšieho polroka takto potiahne a už ho v chronickom štádiu nikdy nevyliečiš.
možno máš rakovinu a radšej by si mala riešiť tú ako dojčenie ak chceš byť aj dalej matkou pre svoje dieťa.
možno ti je veľké nič a stačí jeden jogurt a vysadiť železo.

ale najlepším nápadom je návšteva doktora - ktorá fakt nijako neoplyvňuje dojčenie.

calmmeadow
4. feb 2017

Ak nemáš žiadne iné problémy,ako napr.bolesti v podbrušku alebo hnačky, tak to s najväčšou pravdepodobnosťou budú len hemoroidy,ale v každom prípade treba ísť k lekárovi,lebo sama si diagnózu neurčíš.Krv v stolici môže znamenať aj zápalové ochorenie čriev,ako ulcerózna kolitída alebo crohnova choroba a tom prípade budeš potrebovať lieky,ktoré nie sú voľnopredajné.Zatiaľ sa nestresuj,ale návštevu lekára neodkladaj,lebo sa to môže zhoršiť.