Môj dvojročný začal piť kravské mlieko a začal sa mu ezém

jonka23
24. apr 2019

Ahojte..Môj syn bude mať čoskoro dva roky pred 4 mesiacmi som ho prestala kojiť a chcela som presedlať na iné mlieko ale nechcel žiadne ani Nutrilon Ani sunar ...Ani žiadne iné!!! U Sestry potom videl malú piť z fľašky tak mu Dali mlieko a postupne začal piť kravské mlieko ktoré si teraz vyslovene vyžaduje a pil by ho aj celý deň...Zohnala som si originál kravské mlieko z jednej farmy len problém je že sa nám po nohách začal tvoriť ekzem... bola som aj u doktorky ale krémy moc nepomáhajú ...Pôjdem znova uvidím čo mi dá...Len teraz potrebujem radu čo mu dať namiesto mlieka keď si ho teraz tak vyžaduje!??

amieima
24. apr 2019

@jonka23 nám v tomto prípade pomohlo prejsť na kozie mlieko ("ekzém" zmizol do týždňa)

lucyluv
24. apr 2019

Ja by som nedala nič, proste to bude ako ďalšie odstavovanie.

katarinamarkova
24. apr 2019

@jonka23 nemusí to mať ,, z mlieka,, veľmi otázne totiž je - čím tie kravičky kŕmia, liečia. Skús mlieko z obchodu alebo iného chovateľa príp. prejdtite na kozie mlieko od kozy chovanej na tráve 🙂

jonka23
autor
24. apr 2019

@katarinamarkova
No ktovie ...môže byt!!!lebo predtým to nemal také...na začiatku som mu dávala mlieko z obchodu...najhoršie je že si to niekedy doškriabe až do krvi!!!

jonka23
autor
24. apr 2019
sasunka
25. apr 2019

@jonka23 Ahoj, moja dcera mala toto po mlieku a mliecnych vyrobkoch. Hned jej Dr vzala krv a zistili alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka (BKM). Poslala nas u gastro doktorke a ta nam do 3 rokov predpisovala mlieko Neocate (bez predpidu stoji na tyzden 30 eur, s predpisom 6 eur). Len je to dost hnusne no kedze dcera ine nepoznala, chutilo jej. Pije ho dotetaz aj ked ma uz 4 roky, kupujeme ho. Testuju ju kazdy pol rok, alergia pomaly dietou ustupuje.