Môže sa Polygynax užívať počas dojčenia?
Môže sa užívať počas kojenia? a treba užiť cele balenie t.j.12 dni? mne o 7 dni ma prísť menstruace ale tu na forach som čítala že vtedy sa nema užívať...asi že by sa to rychlo vyplavilo hahha ale teoreticky ak by som to zaviedla a potom dala menštruacny kalíšok ci teda nie? lebo v letaku pisu ze liecbu neprerusovat !😂ozaj kedze kojim tak na 12dni len tak prestat kojit nemozem 😂a vcera som si ju zaviedla prvy krat večer a neviem ci mam kratke prsty alebo co ale som citila potom ako mi to vsade tecie ledva som zaspala 😂 a neviem ci to je nejaky vedlajsi efekt ale mna potom zacalo TAK zduvat ale tak extremne ako keby som zjedla dva kilo fazule 😂potom pozerám ze to ma v sebe nieco z arašidov ci co tak mozno alergicka reakcia? lebo mam ale len taku miernu alergiu ale tie prdy to bolo nieco az Extremne Brutalitne hahahaaa ja som uz stratena 😂😂

Bezne mi to gynekolog predpisal, ked som dojcila. Je to lokalne antibiotikum. S tou MS neviem.

@nikitaxxx tak najprv sa pytaš, či ju mozes uzit, lebo ti ma prist ms, potom ze si ju uzila ... no nemalo by sa kojit, ja by som sa držala toho, čo je v letaku, nekojila by som
A samozrejme, ze tabletka ked sa rozpusti vyteka von, to je normalny efekt, preto je dobre si dat na noc vlozku, a pochybujem, že si z nej mala vetry, to muselo byt z niecoho co si jedla, ak si si ju ovšem nezaviedla do zlej dierky ✌️✌️✌️