Môžem zmiešať dva druhy mliečka?

mbavlsikova
25. nov 2011

Moje malé maju 5 tyždnov, vyskušali sme už 5 druhov mliečka, po France lait, nemáme ani bolenie bruška(kolika) ani negrcame a nepali nas žaha(reflux) ake začali sme mať stolicu po každom papaní. Je žltá ale taká redšia ako kaša. Môžem zmiešať mliečko france lait s humana mliečkom(z toho nebolelo bruško len grckali) z ostatných mliečok nutrilon, sunar,beba im bolo všetko, zapečené, ogrckané, koliky.

vivusika
25. nov 2011

nie, to by sa nemalo kombinovať dva druhy mlieka...

aknaj
25. nov 2011

to by som nerobila, ak bude nejaký problém, nebudeš vedieť z čoho to bolo

pralinka25
25. nov 2011

nie dve rozdielne mliecka sa miesat nesmu a ani prilis casto striedat. ak ti grckali da sa kupit do mliecka zahustovadlo pre deti co maju reflux nespomeniem si prene na nazov ale lekarka by ti poradila.
no ak maju casto stolicu skus chvilku pockat mozno si na to mliecko musia len zvyknut. alebo sa porad s lekarkou no rozhodne tie mlieka nemiesaj a ani nestriedaj stale ine to nerobi dobrotu

traktor
25. nov 2011

uf.. 5mesiacov a 5druhov mliecka?..no dost vela..urcite treba po kazdom mliecku dat cas, nech si brusko zvykne..toto urcite nie je riesenie takto casto menit mliecko, dietatku to len narobi sarapatu v brusku a tebe aj tak presne nepovie, ktore mliecko jej dobre sadlo..moje deti tiez kakali po kazdom papani / teda v takom malom veku/, je to normalne..ostan uz pri tomto jednom mliecku, nemiesaj ho s inym..

anjelicek26
25. nov 2011

Brusko si musi aspon 10 dni idealne dva tyzdne zvykat na nove mliecko. Tym castym striedanim mliek im viac skodis ako pomahas. Stolicu po kazdom papani - to je v tomto veku normalne. A aj ta farba je v poriadku, ak konzistencia. Aj grckanie.

Davaj im to mliecko, z ktoreho ich nezapeka a nemaju bolenie bruska. A ostan uz pri nom!!!

katka3012
25. nov 2011

urcite nie,mna by to osobne ani len nenapadlo miesta mliecko este z druhym