Nočný plač trojmesačného syna

kacenka1508
3. máj 2019

Uz je to tyzden, co sme u babicky na navsteve s mojim 3 mesacnym synom. Doma sa mu vzdy spava dobre.
Zvycajne vstavame 3-4 krat aby sa napapal. Tuna je to podobne, no od druheho dna mi zacal v noci ked sa zobudil medzi 2 a 3 rano plackavat. Najskor sa zacal mrvit ako zvycajne, ze je hladny. Tak som si ho vzala k sebe, posadila sa a dala mu prsicko. Na to zacal hrozne plakat a utisit ho nejde niekedy aj pol hodinu. Musim ho drzat na 'supermana' (na 'tigrika' to v tejto situacii nefunguje). A az po nejakom case mu dam dudlik na ktory sa upokoji a potom ho rychlo vymenim za prso. Nedokaze papat ked sedim, musim s nim v kuse chodit popri dojceni. Pocula som o tzv 'strajku babatiek'. Napadlo ma ze by to mohol byt aj nas pripad. Alebo je to len zmena prostredia? Zvysok noci papka v poho, no vela krat ho musim aj tak drzat na rukach a chodit s nim kym sa naje.
Viete mi proasim poradit co robit/vyskusat? Dakujem za rady 😊

mimisram
3. máj 2019

@kacenka1508 môže to byť zmenou prostredia, môže ho aj bolieť bruško.. :/ ale asi skôr tá zmena, ako dlho tam budete?

kacenka1508
autor
3. máj 2019

@mimisram zostaneme este dalsie 4 dni. Tiez ma napadlo to brusko, no uzivame Biogaia a aj Espumisan- uz dlhodobo. Plus sa snazim vsetko co nejakym sposobom nafukuje ,nejest.

mimisram
3. máj 2019

@kacenka1508 aha takto, no a prečo to vlastne užívate? Máte nejaké problémy s trávením?

zuzizu2
3. máj 2019

@kacenka1508 nechapem velmi naco espumisan a biogaia ma problemy s travenim malicky? Podla mna to zistite az ked pridete domov, ak bude plackat aj doma asi bude problem inde, ak nie tak proste mu len vadilo prostredie, aj ked nemyslim, si ze to take malicke deticky tak vnimaju :/