Odstavenie 20-mesačnej dcéry

kilimi
2. aug 2022

Ahojte, chcem pomaly odstaviť od kojenia 20m dceru. Uz to zacinam skusat. Vcera ju uspal manzel (zaspala o 22:00 od únavy) lebo som robila obed an dalsi den ale v noci som jej dala trosku zase prsník. Cez den jej uz nedavam vonec iba na denny spanok ten ma tiez naučený na prsník. Tak neviem ako odnaučiť. Nemala nikdy ani cumlík ani ziadnych mojkacikov. Mali ste skusenost?

ls56
2. aug 2022

Idealne keby aspoň na 2-3dni cez ten obedny spanok vedela uspať babka alebo otecko poprípade niekto kto ju už uspaval a pri kom zaspí. Ty buď po ruke, keby boli moc veľke hysteráky, ale neukazuj sa. Popripade si prelep bradavky povedz, že maš bo a mliečko nebude. Alebo jej pred obednym spankom povedz, že je malo mlkečka a musi si šetriť na večer. Takto odstaviš najskôr cez obedny spánok a potom večer bude najhorší. Bude istu dobu uspavať otecko a ty budeš vedľa v obývačke keby náhodou to nezvládal. Potom po pár dňoch keď už budeš musieť uspavať večer tak povieš že mliečko už neni,prelep si bradavky,mam bo…niečo vymysliš. Bude plakať 3-4dni ale hlavne už keď sa raz rozhodneš,tak netreba poľaviť.

sonalove
2. aug 2022

My sme na tom podobne, drobec zaspáva už druhý týždeň s tatkom aj cez deň aj večer - už to trvá iba 10 min 👍 pije odomna už iba nadránom okolo 4 keď sa zobudí (najskor dám vodu )len ja zlyham a dám mu piť🤦‍♂️Lebo chcem ešte spat. Musím odísť zo spálne na pár dni aby má nevidel a bude to Ok

katrin69
2. aug 2022

S tým "bo" to ozaj funguje. Môj syn mal ostrejšie prvé zúbky a ako potiahol do pusy, tak ma myklo a zaaukla som. Spozornel, papal. No na druhý deň, keď som to spravila ešte raz, už viac neprosil. Uvedomil si, že je napapaný z riadnej večere a ubližovať mi nechce. Pri staršej to rovnako šlo... Ale to sme mali už celonočný spánok.

ivangeline
2. aug 2022

Flasa?

essenceee
24. aug 2022

daj flašku a hotovo. Ved určite z nej pije čaj, vodu.. Takže flašu určite pozna a tažke to nebude