Plač pri snažení sa o dojčenie

8. aug 2020

Baby moja mala ma mesiac a odmieta mi papat z prsnika. Od narodenia ju krmim z flase pretoze sme mali problem s prisatim a prve dni bola bezomna a krmili ju z flase. Ale kazdy den skusam prikladat k prsniku len ked ju dam do "kojacej" polohy tak zacne plakat. Skusam viac poloh takze ju nemozem nejako zle drzat. Nakoniec aj tak prejdeme na flasu. Nemal niekto podobny problem?

sussana29
8. aug 2020

U nás zabralo jedine hojdanie na fitlopte a snažila som sa ju kojiť v polospánku. A to keď práve vstávala alebo som ju uhojdala na fitlopte a keď už bola taká utlmená tak šup prso. Trápili sme sa dlho a ešte aj teraz vymýšľa, keď mám MS. Doteraz ju uspávam na fitlopte a to už bude mať 7mesiacov.

sussana29
8. aug 2020

Počas noci si ju neskúšala nakojiť? Vtedy bábätká najlepšie pijú. Ani moja nikdy nemala problém s korením v noci. Len cez deň to bol boj.

autor
8. aug 2020

@sussana29 v noci som este neskusala ale skusim. Ale chcela by som aby som ju vedela nakojit aj cez den ze ked niekam pojdeme tak nemame problem. Pretoze teraz ked ideme niekam na dlhsie tak jej musim davat UM lebo v tomto teple by normalne nevydrzalo

evuska135
8. aug 2020

Mala som to podobne, maly vrestal pri tom az bol cerveny, asi tyzden som sa pokusala ci sa chyti a bude pit no nepriberal tak sme aj tak presli na umele lebo pootom z komvinacie mliek plakal a asi aj brusko

andreatytler
9. aug 2020

Mne laktacna konzultantka povedala ze ak dieta place, treba sa postavit a pohupovat v kolenach hore dolu... to ak nemas tu fitloptu alebo ste niekde prec. Ale je to zaberacka.