Plánovaná operácia žlčníka a kojenie. Poradíte?

zuzada29
9. máj 2016

Plánujem ísť na operáciu žlčníka,pričom ešte kojim svoju ročnú dcéru. Mám vsak dilemu, či nie je skoro n odstavenie od kojenia. Odsavat mlieko mi nejde. Tiež mám vsak problém, že mala je na mňa veľmi naviazaná,tak si neviem predstaviť ako to vydrží tie 4 dni. Máte podobnú skúsenosť?

vvia
9. máj 2016

Uprimne ja som kvoki tomu musela prestat kojit. Dovod? Mala som zapal a kamen vycestoval, tak sa operacia musela presunut, cely tyzden mi nedali jest a zo zaciatku ani pit. Bola som iba iba na infuzkach. O mlieko som dosla. Bola som opakovane hospitalizovana, ak ta ides iba planovane. Na 3tu den si pravdepodobne doma a dietatko ti mozu na kojenie nosit

danculia
9. máj 2016

Ja som bola na neplanovanu operaciu ked mal maly 7 tyzdnov a kojime sa doteraz , ma 17 mesiacov( a bola som tam 9 dni pre silny zapal), manzel mi ho raz denne nosil na kojenie . Takze si myslim, ze to vpohode zvladnete 😉

zontik
9. máj 2016

Vydržať nejako vydrží, ved bude s ňou ocko, keby si si išla napr. po bábo, tak neriešiš, či vydrží 🙂
ja som bola na operáciu po pôrode tri mesiace,neplanovane, a som sa natrápila, kým som sa odsavala, a malá si odvykla.zas je pravda, že mne ju nemal kto voziť,(vzdialenosť cez 50km) ale aj to je pravda, že po zákroku si aj tak nadopovana, takže je na zvaženie, či jej to mliečko dať, či radšej nie.a tiež si na diete, takže je možné, že sa to mlieko stratí.
V každom prípade, kde je vôľa, tam je aj cesta...takže držím palce, a nestresuj sa..🙂

satkovca
10. máj 2016

Mozes ist na jednodnovu chirurgiu,nastupis rano a o 48h na reverz domov.ja som tak bola 4 dni po porode. Na jisku mi hned doniesli odsavacku,mlieko som vylievala.